Bivši dečko Ane Korać progovorio o ulasku u Zadrugu: Spreman je da je raskrinka i otkrije kompletnu istinu o prostituciji! (VIDEO)

Postoji mogućnost da uđem u tu Zadrugu, da odbranim sebe od tih priča da sam makro, psihopata i kriminalac - izjavio je Filip Mijatov

  • 19

O Filipu Mijatovu se poslednja 24 časa uveliko priča, tačnije otkako je Ana Korać izjavila da je bežala od njega jer ju je proganjao, a potom on demantovao sve njene navode objavivši fotografije i snimke na Instagramu.

Kako stvari stoje, Mijatov je spreman da uđe u Zadrugu i sretne se oči u oči sa Anom, pa se tim povodom obratio pratiocima na Instagramu.

- Postoji mogućnost da uđem u tu Zadrugu, da odbranim sebe od tih priča da sam makro, psihopata i kriminalac. Agenda ulaska u Zadrugu mi je ta Ana Korać - to će mi biti najlakše. To je agenda broj 1Agenda broj 2 - prostitucija. Kompletna istina o prostituciji. Od Pančevačkog mosta do one elitne. Agenda broj 3 - humanost. Hoću da se borim za tu glavnu nagradu i da tu glavnu nagradu osvoji neko kome je potrebna - rekao je Filip na snimku koji je objavio na Instagramu, a deo toga ispisao je i u opisu videa.

Filip Mijatov

Printskrin: Instagram/filip_mijatov

Mijatov je prethodnog dana objavio nekoliko snimaka i fotografija kao dokaz tome da Ana ne govori istinu o tome da nije imala ništa sa njim, a osim toga izneo je i dokaz da joj je slao novac iz inostranstva

VIDEO: Mića raskrinkao Anu: Imala je seks sa Slobom, dosta sam ćutao i branio je!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ffff

    14. maj 2019 | 00:55

    Humanitarac! 😂😂😂 sta je sve spreman covek da pise po drustvenim mrezama da bi usao u zadrugu. Jnogo jadan lik

  • Nix

    14. maj 2019 | 06:49

    A i ti si mi jak batica u pm... Klovn

  • Sta reci

    14. maj 2019 | 10:49

    Sta uspesnom biznismenu treba ovakva blamaza? Razumem njegovu potrebu da zastiti svoje ime od Aninih prozivki ali sve to moze da se uradi i van ociju javnosti, tuzis je i resio si problem. Uzmes joj i ono sto nema a onda trazis da ona licno da javni demanti svega sto je izjavila - video poruku na svim drustvenim mrezama i da te taguje i naravno u svim medijima! Ovako ispada gori od svake starlete. Covek je samo jednom fotografijom pokazao da Ana laze mada u to nijo i nije sumnjao. Sve ovo kasnije mu ne treba osim ako i sam nije zeljan medijskog eksponiranja. Za svakog uspesnog biznismena pojavljivanje u ovom kontekstu ma TV ili u novinama, ogromna je mrlja u karijeri.Nacin na koji on prica pokazuje da i nije bas mnogo obrazovan a dozvoliti sebi da kazes:"..u pocetku ki je davala dzabe a posle je krenula da mi trazi 1.000€ za noc ali bio sam zaljubljen..." dovoljno govori o tome na kom si nivou i kakva vrsta biznismena - tzv. kontroverzni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA