≫ 

Anin bivši objavio snimak iz kreveta na kojem je ljubi u grudi posle operacije, Davidova majka komentarisala "buduću snajku"! (VIDEO) (FOTO)

Pojavljuje se sve više dokaza koji ne idu u prilog tvrdnjama Ane Korać, a ovaj privatni snimak "buduće snajke" videla je i Biljana Dragojević

  • 32

Filip Mijatov u poslednjih 48 časova objavljuje snimke i fotografije kojima dokazuje da Ana Korać uporno laže u Zadruzi tvrdeći kako ju je on proganjao, pa je bila prinuđena da beži od njega. 

Osim što ide ka tome da potpuno raskrinka Anu, Filip je najavio i mogući ulazak u Zadrugu, kako bi se sreo sa njom oči u oči i izneo kompletnu istinu na videlo.

Na najnovijem snimku koji je objavio na Instagramu, Filip je sa Anom u krevetu nakon njene operacije nosa, budući da na istom ima zavoj.

Pritom je ljubi u grudi, a vrlo je jasno da je snimak i te kako intimne prirode.

Pogledajte o čemu se radi u nastavku teksta:

Zanimljivo je da je i majka Davida Dragojevića sa kojim je Ana trenutno u vezi u Zadruzi, Biljana Dragojević, odgledala snimak sa "budućom snajkom".

Budući da su je prozivali zbog toga, prokomentarisala je kako nije sigurna da li će Ana posle ovoga biti snajka. I to čak u nekoliko komentara.

- Ko zna ko će biti snajka... - napisala je Biljana u jednom komentaru.

Filip Mijatov, Ana Korać, Biljana Dragojević Filip Mijatov i Ana Korać, komentar Biljane Dragojević/ Printskrin: Instagram/filip_mijatov

- Dobro, i šta sad? A da li će biti snajka, pitanje je - stoji u drugom komentaru Davidove majke, koja se očigledno iznervirala nakon prozivki. Ili snimka?

Filip Mijatov, Ana Korać, Biljana Dragojević Filip Mijatov i Ana Korać, komentar Biljane Dragojević/ Printskrin: Instagram/filip_mijatov

VIDEO: David prvo pljunuo Anu u lice, pa ga ona ošamarila a posle joj mirisao guzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ika

    14. maj 2019 | 05:14

    Mrzim zene sa ovakim prostaškim ponasanjem i prljavim jezikom

  • brat

    14. maj 2019 | 08:04

    Ana mi uopste nije simpaticna a uz to previse para ima za nekog ko nema zanimanje!Ali jedno veliko ali postoji ovde.... ovaj Filip je zaista luzer zesci i verujem da jeste progonitelj em sto izgleda tako em sto se i ponasa tako. Cela ova njegova farsa sa objavama 😂😂😂😂 skuplja komentare na instagramu pa presmesan je. Cilj mu je ulazak u zadrugu

  • Indijanac

    14. maj 2019 | 07:47

    Malo da se reklamira...mucenik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA