≫ 

Zvanično je! Bivši dečko Ane Korać iz Londona stiže u Zadrugu 2 da je načisto raskrinka, evo za koliko dana tačno ulazi

- Idemo, Ana Korać na najviši nivo - napisao je Filip na storiju na Instagramu

  • 52

Filip Mijatov odlučan je u nameri da potpuno "ogoli" Anu Korać, i to sve nakon njenih reči da je on "psihopata koji ju je proganjao"!

Naime, Mijatova su ove reči razbesnele, pa je na Instgaramu već objavioniz slika, snimaka i poruka između njega i Ane koji dokazuju suprotno, a sada i ulazi u Zadrugu 2 da se oči u oči suoči sa njom.

- Dobili smo 5.000 komentara za tri sata. RTV Pink me je kontaktirao. Dogovorili smo se da u subotu uđem u Zadrugu. Idemo, Ana Korać na najviši nivo - napisao je Filip na storiju na Instagramu.

Podsetimo, Filipov "maserati" je zapaljen na parkingu kod Kalenić pijace, a u to vreme vozile su ga Ana Korać i Soraja Vučelić.

VIDEO: Mića raskrinkao Anu: Imala je seks sa Slobom, dosta sam ćutao i branio je!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zenica

    14. maj 2019 | 12:35

    Ovo je vec postalo previse providno i dosadno za gledanje i slusanje... Cini se da citava ta produkcija stoji iza tog finalnog plana zavrsetka "Zadruge 2" na nacin da urnisu Anu i Davida (ne ulazeci u moguce mane kod ovo dvoje ljudi) kao neke glavne negativce,a to se vidi i u onome sto govori i potencira potpuno ne profesionalni voditelj Milan,pa onda ti pokusaji pravljenja "svetice" od (inace) "nevinasceta" Aleksandre i tako te slicne varijacije,a sve radi ostvarenje tog plana,svasta...

  • Milena

    14. maj 2019 | 16:30

    Anin bivsi decko ,tri dana mladji od Aninog dede..ali to nikome nije bitno.

  • Mirjam

    14. maj 2019 | 10:44

    Pravi muskarac bi na to rekao; o.k. ja znam da smo bili u vezi, ali ako ona tako kaze, onda neka bude! E, onda bih ja pomislila; bas je frajer, izgleda dobro, bogat je, zasto ga je Ana ostavila? Ali sa ovakvim ponasanjem, prepucavanjem, blacenjem, ovaj lik mi je bas bljaaakk!!! I ja bih ga otkacila! 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA