"Taj dan smo raskinuli, on me ignoriše": Luna pred Markom pričala o Slobi, a onda je pomenula i Kiju (VIDEO)

Đoganijeva je Miljkoviću, kao i Ani i Davidu, pričala o detaljima iz "Zadruge 1"

  • 74

Luna Đogani otvorila je dušu pred svojim dečkom Markom Miljkovićem, kao i pred Anom Korać i Davidom Dragojevićem u spavaćoj sobi, i pričala o detaljima iz "Zadruge 1". Blogerka je pričala da je tokom jedne prošlogodišnje "Zadrugovizije" imala poteškoća i da je jedva nastupila.

U svom izlaganju Luna je pomenula i Slobu i Kiju.

- Taj dan smo raskinuli, on me ignoriše, sama sam ostala, ne jedem, mršava kao duh idem po kući. On (Sloba) pevao sa njom (Kijom) na "Zadrugoviziji", ja u izolaciji ležim na lekovima. Jedino je došao Bane i naterao me, doneo mi da jedem... Pravo sa infuzije sam išla na nastup  - pričala je Luna.

Pogledajte šta je još rekla Luna:

VIDEO: Luna priznala koliko dugo nije imala seks sa Markom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    14. maj 2019 | 21:35

    Ova opet spominjanjem Kije i Slobodana hoće kadar! Shvati da si NE BITNA!!! Ako ne pričaš o sexu ili Kiji i Slobodanu, nema te nigde 😂😂😂

  • 432 433 434 435 436 437...itd.

    14. maj 2019 | 21:43

    Bukvina tampon devojcica duboko nesrecna sto je djogalj ,nikako da prihvati da je talog drustva a pokusava biti poznata,e pa nakon svega pokazanog,NIKAD! Uzalud te lazu i kupjuju komentare na yt.Tuga sta ti uradise oni koji bi trebalo da te vole.

  • Da

    14. maj 2019 | 22:04

    Koji lazov.Najveci lazov koji se ikad pojavio na tv,toliko laze da ne moze pohvatati sta je kad i kome ispricala,uvek razlicite verzije istih dogadjaja.Pobedices znamo,isplivalo je sve oko tvog dogovora sa produkcijom,ali pirova pobeda ce ti samo jos vise tuge i depresije doneti.Sta izdejstvujes na kvarnim temeljima,prevarama i obmanama ne moze uroditi plodom ili izaci na pozitivno nikako i nikad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA