≫ 

Bogati "drugovi", zabrana ulaska u Crnu Goru, paljenje automobila... Ana pričala o mračnoj prošlosti, a Davidova reakcija je šok (VIDEO)

- Mikiju si pričala o svom bahatom letovanju, koje teško da pokriva tvoj honorar u rijalitiju. Zar ti se ne čini da si se malo zapetljala u sve svoje laži i da je ovo, više, previše slučajnosti? - deo je postavljenog pitanja

  • 26

"Kažeš da ti nisi kriva što su ti svi prijatelji bogataši, takođe nisi kriva što je gomila tih istih ljudi široj javnosti poznata po "druženju" sa mladim devojkama. Kažeš da te neko progoni, a ti sama prošle godine ispričaš kako ti je "maserati" kupio tvoj dečko, i puste ti klip gde ti tom istom "progonitelju" umiljato kažeš da ti nedostaje. Kažeš nisu tebi zapalili taj isti "maserati", ali odlično znaš kome jesu. Kažeš greškom su ti zabranili ulazak u Crnu Goru, a isto tako ti je ukraden broj sa kog su poslate problematične poruke... znaš kome. Nisi živela sa Minom, koja je priznala svoju problematičnu prošlost. Mikiju si pričala o svom bahatom letovanju, koje teško da pokriva tvoj honorar u rijalitiju. Zar ti se ne čini da si se malo zapetljala u sve svoje laži i da je ovo, više, previše slučajnosti?", glasilo je pitanje koje je Ani postavljeno, tokom emisije "Pitanja gledalaca".

Zanimljivo, dok je Ani čitano pitanje, njen dečko David Dragojević cinično se smejao, iako baš ništa u pitanju nije smešno.

David Dragojević David Dragojević se smejao, iako su sve stavke u pitanju više nego ozbiljne, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- E ovako... Što se tiče za taj auto, nema nigde veze, niti sam ja to ikada rekla, to sam pričala sa Banetom. Nisam to izjavila, niti su meni to zapalili, tako da ja nemam veze sa tim, niti je bio ikad kod mene. Što se tiče prijatelja, moji prijatelji se ne eksponiraju javno, tako da ti što se predstavljaju kao moji momci, niti su moj dečko, niti su moji prijatelji. Tako da, ti što se predstavljaju lažno i kao "milioneri", mogu samo da se predstavljaju tako - počela je Ana.

- Što se tiče ulaska u Crnu Goru, uopšte nisam rekla da je greška. Rekla sam što se tiče nekih novinskih natpisa, da. Ja uopšte nisam bila tamo kada se to desilo. Bila sam tu (u Zadruzi, prim. aut.) - objašnjavala je.

- Da li si slagala da je Karlo bio tvoj momak? - upitao ju je Milan Milošević, misleći na čovek aiz Hrvatske kojeg je spominjala.

- Rekla sam da je bio - nastavila je Ana svoju priču.

Ana Korać Ana Korać, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Da li si slagala da JE bio? - naglasio je Milan.

- Karlo je bio moj dečko - tvrdi Koraćeva, iako njen bivši Filip Mijatov, koji se poznaje sa Karlom, tvrdi suprotno.

- Bahato letovanje koje prevazilazi tvoj honorar u rijalitiju? - podsetio ju je Milan na deo pitanja.

- Kakve to veze ima sa mojim honorarom i da li prelazi ili ne? Mogu da idem na Mars ako hoću! Šta je problem ako se ja družim?! Potežu se priče samo za to što sam ja ušla u priču sa Davidom - rekla je, ne odgovorivši konkretno na pitanje.

- Vidim da je dosta stvari nabrojano iz Aninog i mog razgovora. Ona je meni tada rekla da je broj ukraden. Što se tiče auta, tada sam joj rekla da pazi šta priča. Taj auto je najveća k*rva u Beogradu! Nema ko taj auto nije vozio. Nisam ga vozila ja i taj ko ima veze sa vlasnikom auta - pričala je Ljuba.

Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić se smejala Aninom izlaganju, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Zna li neko od vas ko je vlasnik auta? - upitao je Milan Milošević.

- Filip Mijatov - rekla je Aleksandra Subotić.

- Prošle sezone je meni Ana pričala o Filipu i tom autu. Ona mi je rekla da je sedela u salonu i da je gledala kako taj auto odlazi u vazduh. Kada sam izašao iz prve 'Zadruge', sreo sam gospodina koji mi je rekao: "Ja sam drug od Ane Korać, ja sam taj Filip. Da li možeš da mi daš njen broj telefona?". Ja mu nisam dao tada broj. On je meni posle pisao na Instagramu i dao mi je svoj auto u kom sam uradio neke slike sa Zerinom - pričao je Bane.

- Ana vozi skupa kola, ide na skupa putovanja... A znamo da zvanično ništa ne radi. Iz onog klipa sam videla da se pojavljuju svi oni muškarci o kojima se priča da su sponzori takvim devojkama. Ona nije priznala! - umešala se Marija Kulić.

Snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loki

    16. maj 2019 | 11:34

    Mama i Hugo nemaju pojma, Ana radi u jednoj pekari, elitno pekari, i ima dobru platu. Mama bi da je što pre uda za bilo koga,samo da se otarasi bede.Inafarkt u godinama njenog oca, dolazi samo zbog prevelikog stresa, odakle stres nije mi jasno. Shvatiće i ona jednog dana, ali kasno u laži su kratke noge bilo dignute ili ne.

  • Cica S

    16. maj 2019 | 11:42

    Ana i pored svih dokaza, uvek sve negira, bas je samouverena, sama veruje u svoje lazi..i David..

  • LA

    16. maj 2019 | 10:37

    Sta li ona prica svojima kod kuce, odakle sve te pare?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA