Ana Korać pobegla iz Zadruge kad je saznala da joj bivši dečko stiže u rijaliti, a evo gde je bila!

Bivši dečko Ane Korać ulazi u Zadrugu 2 kako bi izneo sav njen "prljavi veš"

  • 40

Ana Korać navodno je tokom jučerašnjeg dana saznala da njen bivši dečko Filip Mijatov ulazi u Zadrugu, posle čega je momentalno izašla iz rijalitija.

Vratila se na imanje uveče, nakon nekoliko sati i nakon razgovora sa produkcijom koji je momentalno zatražila, a u dvorištu ju je dočekao sadašnji dečko David Dragojević.

Filip, koji je juče doputovao iz Londona u Beograd, pretio je iznošenjem prljavog veša i u subotu ulazi u Zadrugu spreman da potpuno raskrinka Anu, kao i da progovori o prostituciji, o kojoj se već mesecima spekuliše u Zadruzi, a u čiju je vezu dovođena i Ana i još neke zadrugarke.

Filip Mijatov Ana Korać i Filip Mijatov / Foto: Instagram/filip_mijatov

S druge strane, podsećamo, Ana tvrdi da ju je Filip "proganjao i da je morala bežati od njega", a kako će izgledati njihov susret ostaje da vidimo.

VIDEO: Ana Korać o mračnoj prošlosti, paljenju automobila, zabrani ulaska u Crnu Goru...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    17. maj 2019 | 13:27

    Kaže nikoga se ne boji a lupa na kapiji i beži ? Filip ne beži ! Ipak je sve loša gluma previše mirno se sve idvijalo , razdvojili su se bez zagrljaja i njihovog njuškanja. Po povratku kao razgovaraju ispod jorgana bez bubica i svi mikrofoni isključeni , gde je kazna za to ?, gde je kazna za unišenje informacije ?, gde je dodatna kazna Davidu , celo vreme je bio pored Ane u spavaćoj a ne sme se zbog zadatka !?

  • Ruza

    17. maj 2019 | 12:28

    I treba da udje i progovori i kaze istinu

  • 🐤

    17. maj 2019 | 12:59

    Ona je ono sto jeste ni more je nemoze oprati ,pamtice je po najstarijem zanatu,stace mucenica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA