≫ 

"Sve je uništila, Luna nema pojma da butik ne postoji!" Gagi Đogani besan na Anabelu jer ga je isključila iz svega!

- Zamislite, rekla mi je da sam isključen iz projekta koji se planira za Lunu posle Zadruge - ogorčen je Lunin otac

  • 63

Roditelji Lune Đogani koja je u Zadruzi 2, Anabela Atijas i Gagi Đogani, navodno u poslednje vreme nisu u najboljim odnosima, pogotovo otkako je pevačica u emisiji pričala o tome kako ju je bivši suprug varao sa njenim drugaricama.

- Zamislite, rekla mi je da sam isključen iz projekta koji se planira za Lunu posle Zadruge. Dogovor je bio da pomognem oko pesama, jer ipak sam ja dugo na estradi, ali odjednom ja više nisam deo toga, nego samo Anabela odlučuje o Luninoj karijeri - požalio se Gagi.

Zadrugovizija Luna Đogani, David Dragojević, Marko Petrušević Luna Đogani / Foto: Nikola Tomić

Otkrio je i da je Anabela samoinicijativno zatvorila butik garderobe koju je kreirala Luna, a koji je otvoren na Novom Beogradu nakon njenog izlaska iz Zadruge 1.

To je, kaže Gagi, uradila bez Luninog znanja, čim je ona ušla u Zadrugu 2.

Anabela, Gagi Đogani Gagi i Anabela / Foto: Nikola Tomić

- Zašto je to uradila, ne znam. Pritom je Anabela insistirala na butiku, a sada je sve uništila. Ne znam, možda će opet da pokrene marku "Luna Đo", jer se bliži kraj Zadruge, a Luna nema pojma da butik ne postoji - zaključio je ogorčeni Gagi.

VIDEO: Luna Đogani otkrila gde je završila njena nagrada iz Zadruge 1

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kumče Gambino

    18. maj 2019 | 02:16

    Druže ona nema karijeru,samo ti još niko nije javio.Ona je besposlicar kao i svi po rijalitijima.I dobro rekose ovde posle ovog rijalitija ide u Zadrugu 3 i tako ce da zadrugari i krivi stapove do 40-e,a onda ce kao i ti ako je tada bude neko pitao reci kako je dugo na sceni i estradi.Pitanje Gagi za tebe ima li sta na kladionici?Obrve su ti top,mozda te pozovu zbog obrva na snimanje drugog dela "The Nun 2".

  • Cveki

    18. maj 2019 | 08:50

    Anabela uništila Gagiju brak, Luni detinjstvo i život. Udala se u Sarajevo i otišla. Sada se vratila sa novim mužem i detetom da ih Luna izdržava.

  • ...Sir za pare

    18. maj 2019 | 00:17

    E, Gagi, kad te je slala u Zrenjanin kod prijatelja, nisi znao da si samo dio njenog propalog projekta ''LJUBAV ZA LJUBAV''. Sad kad treba da uzme pare, nije blesava da ti dozvoli da i ti uzmes svoj deo. Steta sto nije postala prija Radanovicima, zasluzili su je u svakom pogledu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA