Snimak koji kruži društvenim mrežama dokaz je da Lepi Mića ima mobilni telefon u Zadruzi?! (VIDEO)

Korišćenje mobilnog telefona u Zadruzi strogo je zabranjeno, pa su mnogi ostali šokirani

  • 27
Lepi Mića Foto: Nikola Tomić

Snimak koji je vrtoglavom brzinom počeo da kruži društvenim mrežama naišao je na burne reakcije, a glavni akteri su Lepi Mića i Ana Korać, koji se domunđavaju oko mobilnog telefona.

Na snimku se vidi kako Mića krišom zaustavlja Anu u prolazu, te joj šapuće da mu donese mobilni telefon, bar tako komentarišu fanovi Zadruge.

Podsetimo, korišćenje mobilnog telefona je strogo zabranjeno u rijalitiju Zadruga, a ovaj snimak je razočarao mnoge Mićine fanove.

O čemu se radi, pogledajte i sami:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by @itsma.zadruga on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan🤔

    18. maj 2019 | 17:51

    Ma Zadruga 2 je velika nula na osnovu kakva je bila Zadruga 1!!!Nikada se neće tih 9 meseci ponoviti koliko god pokušavali.Bila je Zasruga 1 na početku ono da kažem zanimljiva Al pocinje haos ulaskom Kije daj ljudi iskreno,koliko puta ste po celu noć gledali,koliko ste bili neispavani,koliko tužni pa srećni e to je bilo nešto a ovo sada jedno veliko ništa,ma da i svako ima mobilni ne vredi im kad nemaju nikakvu priču sve je dosadno,nema ono Sloba,Kija..... i tačka.(Lunu ne ubrajam ona je prolaznik cele te priče,jer na njenom mestu je mogla biti i Ana Korać)

  • Ja

    18. maj 2019 | 15:48

    Pa u Zadruzi svi koriste telefone, čuju se sa svojima kod kuće redovno. Kulicke u apartmanu imaju telefon, laptop, televizor. Svi koriste. Svi!

  • Ana

    18. maj 2019 | 16:47

    LUNA JE UVEK IMALA TELEFON. Gleda joj se kroz prste ZA SVE, jer Anabela ima debelu vezu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA