≫ 

"Bio sam zaljubljen u tu devojku, počela je da me kontroliše finansijski putem tih emocija": Filip Mijatov o detaljima veze sa Anom Korać (VIDEO)

- Ona je bila smirena, nije želela uopšte da se svađa - rekao je Filip

  • 41

Filip Mijatov stigao je u "Pinkov" studio u Šimanovcima i progovorio o detaljima veze koju je imao sa svojom bivšom devojkom Anom Korać.

-Malo po malo i jedno veče mene zove neka osoba i kaže mi da dođem da pokupim Anu sa aerodroma i pita da li može da spava kod mene. I ja sam otišao i tako je sve počelo. Odmah se sve to desilo te noći. Mesec dana je to trajalo, ali te noći nije došlo do kontakta - rekao je Filip, a onda je nastavio:

- Ja sam bio zaljubljen u tu devojku, jako mi se svidela. Ona je bila smirena, nije želela uopšte da se svađa. Samo da ima telefon u ruci, uvek smo se družili i tako je sve počelo. Davao sam ja njoj poklone i novac, ali ona je to meni tražila. Nije imala za stan, pa srce, treba mi za put, kupi mi kartu, treba mi za šminku. Ja nikad nisam rekao ne. Postojale su emocije i jednostavno, ta osoba je počela da me kontroliše finansijski putem tih emocija - rekao je bivši dečko Ane Korać.

Pogledajte šta je Filip sve rekao:

VIDEO: Zadruga Specijal: Da li će David verovati Ani kada vidi ove klipove?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.A

    19. maj 2019 | 03:46

    Dokle bre vise ova Ana misli da laze? Samo prati kamere i nesto glumi neku finocu.Drago mi je da je raskrinkana,a takve kao ona su najopasnije.Glumi kao finocu,da se prikaze kao fina,a ona je najopasnija tamo.

  • Riri

    18. maj 2019 | 23:42

    coveku je zapreceno, zato je rekao samo jedan Mali deo od onog sto je hteo da iznese u javnost.

  • Max

    19. maj 2019 | 03:10

    Imao sam guard prema ovom coveku ali kad bolje razmislis on ima dokaze i iako ga covek ne zali jer je sam izabrao sa kim ce da bude, on ipak govori istinu. Sa druge strane Ana je apsolutno smesna u svojim odbranama , laze i maze, strasno!!! Daleko od one tihe Ane koja sada samu sebe demantuje i spetlja se. Ona je stvarno beep teze kategorije a mi mislili ona sve to sama zaradila !! Jos i majka proskocila da ju brani. Strasno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA