≫ 

"Sigurna sam da je voleo svoju ženu, takav čovek mi ne treba ni kao prijatelj": Luna osula paljbu po Slobi (VIDEO)

- Bilo je lepih situacija, ali to je bila bolesna ljubav za mene - rekla je Luna

  • 75

Zadrugari su ponovo imali priliku da gledaju snimke iz prošlosti, takozvane uspomene.  Između ostalog i momente kada su Luna Đogani i Sloba Radanović bili zajedno u vezi. Nakon snimka, blogerka je prokomentarisala vezu sa pevačem.

- Ne bih da pričam o tome iskreno, kakva ljubav, ovo je bilo bolesno. Užasno mi je da vidim ovo. Bilo je lepih situacija, ali to je bila bolesna ljubav za mene. Nemoguća, nemoralna, nerealna, znala sam da od toga nema ništa. Čudno mi je da vidim sebe pored njega, kao da nisam ono ja. Sve što je uradio za mene i što je pričao za mene je bacio i pop*šao se po tome. Sve je to bila gluma. Bile su jake emocije, mnogo sam ga volela - rekla je Luna i nastavila:

- Ja sam bila spremna njemu da dam život. Sad sam sigurna da je voleo svoju ženu. Takav čovek mi ne treba ni kao prijatelj, ni kao poznanik. Dno dna - navela je ona.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Zadruga Specijal: Da li će David verovati Ani kada vidi ove klipove?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dija

    19. maj 2019 | 18:42

    Sada neka spremaju venčanje sa Markom! Retko odvratna devojka,i šta god da uradii gde god da krene,pratiće je ružna reč Ljubavnica! Biće lažnjak doživotno, jer Ovo je Srbija!ne prašta....

  • Marija

    19. maj 2019 | 20:04

    Ali kad kaže : ja sam Luna Đogani 🤮

  • Dixi

    19. maj 2019 | 18:47

    Ti si djevojkp prolupala nacisto ili se drogiras pa haluciniras .Sad pricas kao da je tebi neko to nametnuo pa si sada shvatila kakva je to bila ljubav.Pa posle tvojih komentara a i videli smo da je tebi sex sve u zivotu i da ne obzires ni ko je ni sta je samo da ima onu stvar i da se sexsas kad ti padme na pamet .Idi na lecenje ne pokusavaj se oprati a ni narod praviti ludim jer sve smo videli za skoro dve god ko si i sta si .Sklanjaj se daleko od javnosti !Obrukala si i deveto koleno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA