Rekla sam Anabeli: "Izvlači je kako znaš i umeš!" Natalija Trik FX o Luninoj vezi sa Slobom, Kiji i tome da sa Đoganijevima više nema kontakt

- Da je sve štimalo kako treba, to se tu nešto ne bi dogodilo. Ja sam s jedne strane i na Luninoj i na Kijinoj strani, ali nisam na trećoj strani - rekla je pevačica

  • 27

Članovi grupe "Trik Fx", Natalija i njen suprug Sani Ibraimov, gostovali su u emisiji "Kontravizija", a tom prilikom su komentarisali ljubavni trougao koji je obeležio prvu sezonu Zadruge.

- Ja to gledam kao majka, ja imam dete kao što Anabela ima svoje dete. Mene zanimaju samo ti ljudi što Anabelu komentarišu u negativnom kontekstu, koja majka ne bi branila svoje dete?  Svi mi smo nekada pogrešili. Da je moj Dejan napravio tako neku grešku, ja bih ga zadavila. Ja sam takva majka, ja bih ušla unutra i rekla bih mu da me ne blamira više, ali nismo svi isti - rekla je Natalija.

Natalija i Sani Natalija i Sani Trik FX, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- Meni je žao što Lunu toliko napadaju, jer se dete zaljubilo, pogrešilo je. Da je sve štimalo kako treba, to se tu nešto ne bi dogodilo. Ja sam s jedne strane i na Luninoj i na Kijinoj strani, ali nisam na trećoj strani. Treća strana je trebalo da kaže: ''Devojčice, ja nisam zainteresovan, imam ženu''. On nije ništa rekao.

- Ne kažem da je on loš dečko, dešava se, to je zatvoren prostor. Ja sam bila u zatvorenom prostoru i znam kako to izgleda. Nisam ni na čijoj strani, samo kažem da ne treba napadati dete, jer da je nešto u tom braku valjalo, do toga ne bi došlo. Krivac je on koji je trebalo da kaže: ''Sviđaš mi, ali u braku sam, kad izađemo, biće to i to" - rekla je pevačica i otkrila kakvu je poruku poslala Anabeli Atijas nakon što je Luna otpočela vezu sa Slobom u Zadruzi 1.

Kristina Kija Kockar, Slobodan Sloba Radanović, Luna Đogani Kija, Sloba i Luna, Foto: ATA Images, Marko Jovanović, Nikola Tomić

- Ne čujemo se ni sa Anabelom, ni sa Gagijem. Kad je Luna bila u Zadruzi 1 poslala sam Anabeli poruku: ''Izvlači je kako znas i umeš''. Ona je rekla da je Luna borac na mamu i ja sam rekla "okej". Nismo u lošim odnosima, jednostavno su nam se putevi razišli i to je to - ispričala je Natalija u ''Kontraviziji''.

Story žurka Anabela Atijas/ Foto: A. Nalbantjan

VIDEO: Luna hvatala Marka za intimne delove, on morao rukom da prekrije kameru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    20. maj 2019 | 15:50

    Dete se nudi za seks? To je do vaspitanja, a ne do zatvorenog prostora. Ne treba se mesati u brak kakav god on bio. Klasicna muska prica na koju padaju glupace pa posle histerisu I ucenjuje.

  • Grupa negledalaca

    20. maj 2019 | 12:55

    U zatvorenom prostoru, WC ulazi Sloba Ra nakon toga ulazi "borac na mamu" u bade mantilu, razgrce ga i nudi ono sto je razgrnuto, svohe golo telo.Pokvarenhak to iskoristio , sram ga bilo, jednu finu i postenu devojku tako da iskoristi.

  • Veljko

    20. maj 2019 | 16:37

    A ona imala iskustvo vec tada...od 7 godina. Pocela, kako rece sa 14 da zivi sa deckom, posto su je ostavili samu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA