≫ 

"Da sam bila sa njim neko bi mene ubio, ili bi njega ubili!" Ana Korać progovorila o Filipu, a onda se umešala Mina i pomenula prostituciju! (VIDEO)

- Ja imam poruke koje je on slao Mini, da će govoriti laži za rijaliti, kako bi meni samo napakostio - rekla je Ana

  • 18

Ana Korać je već neko vreme na meti njenog, kako on tvrdi, bivšeg dečka, za kog ona kaže da nije imala ništa, osim druženja, sa njim. Sinoć su u emsiji u okviru Zadruge Mina Vrbaški i Ana Korać otkrile detalje o Filipu Mijatovu.

- Ona je posle nekog vremena izašla iz mog stana, posle je dolazila u moj stan, družile smo se, onda je nastala svađa. E sad, jedina devojka koja je živela sa mnom je G (izrečeno samo početno slovo imena devojke), ali ona je izašla iz stana jer mi je pokrala zlato, ukrala novac, bavila se prostitucijom isto kao i ja, ja sam išla kod njene majke, sve sam joj rekla, htela sam policiji da je prijavim, ali je moja majka rekla da to ne radim, jer sam maloletna. To je period kada sam ja moju majku lagala za sve. Imala sam problem i sa njom i sa još jednom devojkom koje su mi dolazile na kuću sa nožem, zvala sam policiju. Matoru sam zvala, ona zna za to. Meni je žao što sam gađala Filipa u separeu, svašta sam radila. To je taj period dok je Ana bila sa mnom svaki dan. Onda su njih dvoje počeli sami da se druže. Mi smo se posvađale, završile smo komunikaciju - ispričala je Mina Vrbaški.

Mina Mina, Printskrin: TV Pink

Ana je objasnila u kakvom odnosu je zapravo bila sa Filipom.

- Ja nikada u životu nisam imala se*s sa Filipom. Ako ste opsednuti sa nekom osobom, ja znam šta on radi. Ja sam nejgov najveći san. Njegov najveći poraz je što nije mogao da me osvoji - rekla je starleta samouvereno.

Ana Ana Korać, Printskrin: TV Pink

- Tetoviram se zbog Ane, zato što mislim da će joj se to dopasti - ispričala je Mina pa priznala da se Filip istetovirao zbog Ane koja se zaprepastila kada ju je pozvao da joj istu i pokaže.

- Ja imam poruke koje je on slao Mini, da će govoriti laži za rijaliti, kako bi meni samo napakostio - nadovezala se Koraćeva pa objasnila odakle priče da su ona i pomenuti Filip bili u vezi.

- Je l' ste vi svesni ja kada bih bila sa njim neko bi mene ubio, ili bi njega ubili - rekla je Koraćeva na kraju dok je pričala o Mijatovu pa sve ostavila u šoku.

Pogledajte šta su Ana i Mina ispričale o Filipu:

VIDEO: Ana Korać o mračnoj prošlosti, paljenju automobila, zabrani ulaska u Crnu Goru...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    21. maj 2019 | 10:00

    Sve propalitet do propaliteta

  • Baki

    21. maj 2019 | 10:45

    Ovde se nezna ko priča istinu ,a ko laže svakako da ni Ana nije cvetić ima ona putera na glavi koliko hoćeš. Dovoljno da se javno zna da je bila najbolja drugarica Sorajina i sve će biti jasno . Oko njih su bile velike glave što krimosa što biznismena , a i ostalih možda bi Ana pošto nema sad Soraje da se izvuče iz ovoga svega ali biće teško pitajte je ko je Suki iz hrvatske svi znaju za sukija to jest sve starlete

  • Kursumlija

    21. maj 2019 | 09:51

    Jaoj gnjido mala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA