≫ 

"Zovite policiju, ovo više neću da trpim!" Razjarena Miljana iz sve snage gađala Zolu šoljom, on u strahu za svoju bezbednost! (VIDEO)

- Zovite policiju, hoću kući! - urlao je Zola

  • 44

Prethodne noći tokom emisije "Pretres nedelje" nastao je opšti haos kada je Miljana Kulić u naletu besa gađala šoljom svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu.

Miljana se nakon incidenta pravdala da joj to nije bila namera, dok se njen bivši verenik tražio da dođe policija jer neće da trpi njeno ponašanje.

Naime, sukob je nastao kada je Marko Petrušević Petrući govorio o Miljani, a onda se umešao Zola.

- Nismo mi bili u svađi, ona je za mene dalabu - rekao je Petrući, a onda je Zola pecnuo bivšu devojku.

- To znači budala na šatrovačkom - rekao je Zola.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola Nakon što je Miljana gađala čašom Zolu, među zadrugarima nastao haos, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Zbog Lazarevih reči Miljan je pobesnela, pa je uzela šolju i bacila na njega, ali je je on uspeo da se odbrani i zaštiti rukom.

- Nikoga nisam gađala - branila se Kulićeva iako je bilo jasno da je gađala svog bivšeg koji je pobesneo zbog njenog postupka.

- Zovite policiju. Ovo neću više da trpim. Hoću da policija dođe ovde. Zovite policiju, hoću kući! - urlao je Zola.

Kako je izgledala ova siuacija pogledajte u videu ispod:

VIDEO Miljana u epskom maniru urla na Zolu: Zadaviću te, zadaviću te

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    21. maj 2019 | 14:39

    Izbacite nasilnicu Miljanu.

  • 😱

    21. maj 2019 | 17:40

    Videla da joj sve dozvoljeno. Vec su tamo nosali polupane glave soljom. Ona da ubije tamo nekog nastavili bi program sve sa njom u glavnoj ulozi. Zrtvu bi pogrebnici odneli, a Miljana bi nastavila dalje. Ovaj projekat je zaista po neke opasan po zivot. Ali nije lako tudje parice strpati u svoj dzep. Koliko godina bi morali raditi u pekari da zarade taj novac?

  • S.A

    21. maj 2019 | 15:24

    Nerazumem PRODUKCIJU da ne reaguje. Ovo je fizicko i psihicko zlostavljanje jednog decka na javnoj televiziji.Nerazumem cime je Miljana zasluzila toliku zastitu od porodice,mozda se boje Sinise Kulica. Marija se redovno vidja sa familijom,imaju telefon,laptop,njih u apartmanu kamere ne snimaju mogu da rade i pricaju sta hoce,i jos njih dve imaju najveci honorar.Uzas koja nepravda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA