"Ti si ušla u rijaliti da se igraš ili da živiš život?" Ivana Vrbaški izribala ćerku Minu, jednu stvar joj je posebno zamerila (VIDEO)

- Tebe čeka dečko sa gitarom, idemo na pljeskavicu kad izađeš - rekla je Ivana Vrbaški Mini

  • 4

Mina Vrbaški posetila je Rajski vrt, a Drvetu mudrosti je priznala da je još uvek zaljubljena u manekenka Marka Markovića.

- Mnogo mi je teško zbog Marka, osećam se poniženo. Mislim da još uvek nešto osećam prema njemu. Ja mislim da ništa loše nisam uradila da bih dobila ovakav udarac. Nisam nikad trebala sa njim da uđem u vezu, očigledno da sam zaljubljena. Kao balavica sam ona najgora. Ne znam više ni šta da mislim, ništa ne znam - rekla je Mina.

Pogledajte snimak:

Mina je dobila priliku na telefonski razgovor i imala je opet priliku da razgovara sa svojom majkom Ivanom Vrbaški. Ivana je Minu tokom razgovora iskritikovala zbog jedne stvari. Tačnije, poručila joj je da ne pominje ljude koji su van "Zadruge".

- Ti si ušla u rijaliti da se igraš ili da živiš život? Nemoj da te čujem da si više spomenula ikoga ko nije u "Zadruzi"! Neću da te čujem! Znači, ni jedno ime, ni slovo! Igrala si igru do skoro super! Nemoj da se uopšte smeješ! Za kim ti cmizdriš? Za Markom? Šlihta se, namešta neke priče. Imaš bre, Aleksu, Suzanu, Zlatu, Miću! Tebe čeka dečko sa gitarom, idemo na pljeskavicu kad izađeš. Neću više da te vidim da plačeš! - rekla je Ivana.

- Nemoj da mi pridikuješ, nisam te zato zvala! - rekla je Mina.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA