≫ 

"Mislili smo da studira i da se bavi manekenstvom..." Baka Ane Korać u lošem stanju zbog unuke, nada se da će od nje saznati pravu istinu

- Ana je uvek u porodici važila za dobro dete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore o nečijem tuđem unučetu - rekla je Anina baka

  • 42
Ana Korać Foto: Nikola Tomić

Ana Korać našla se u centru skandala kada je njeno ime dovedeno u vezu sa prostitucijom. Vremenom, nakon tvrdnji njenog bivšeg dečka, biznismena Filipa Mijatova digla se prašina i podgrejale su se priče oko Aninog bavljenja najstarijim zanatom.

Priče koje kruže o Koraćevoj potresaju njene najbliže, a njena baka Milja Korać zbog unuke ime ozbiljne zdravstvene probleme.

- Nisam u bolnici, ali sam strašno loše. Srce me steže zbog svega što se dešava. Ne mogu da ne gledam rijaliti, a kad gledam, srce hoće da mi stane. Bolesna sam i nigde ne mogu. Ana je uvek u porodici važila za dobro dete i miljenicu, a sad se sve okrenulo naopačke, kao da govore o nečijem tuđem unučetu, a ne o mojoj i Perinoj Ani - izjavila je baka Milja, inače majka Aninog pokojnog oca.

Stanovnici Ivanjice kažu da im je bilo sumnjivo čime se Ana bavi u Beogradu, jer su njeni roditelji prosečni radnici koji nisu u mogućnosti da joj plate estetske operacije koje je uradila.

Ana Korać Ana Korać, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Do Aninog boravka u rijalitiju Zadruge, njeni baba i deda su mislili su da ona u Beogradu studira i da se bavi manekenstvom, ali sada ih saznanja o uuci posebno pogađaju, kao i celu porodicu.

- Svima je čudno šta se priča o Ani. Takve stvari bi svakome smetale. Pravo da vam kažem, šta je radila u Beogradu, mi ne znamo. Znamo da je imala strašno ljubomornog dečka, to nam je pričala kad svrati. Otac i majka su joj činili sve što mogu, a bila je lepa i kao mala. Prati modu, pa se valjda i menja. Ne znamo šta je istina odo onog što se priča, ali nam je žao Ane, jer je naša krv i znamo da se sekira. Ne možemo da gledamo kad je svi napadaju, a volimo da je posmatramo, jer je predugo već zatvorena tamo, pa smo je se uželeli. Muka kad gledamo, muka kad ne gledamo - objašnjava Anina baka.

Ana Korać Ana Korać, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Baka Milja dva puta nedeljno obilazi grob svog sina, što je dodatno potresa, a sa Aninim dedom često priča o onome što pročitaju o unuki u novinama. Baka ističe da pravu istinu zna samo Ana, ali da sumnja da je njena majka upućena u sve priče.

- Anina majka i otac su živeli odvojeno od nas, pa su oni i znali šta se dešava kod njihove dece. Mi smo baba i deda. Majka je uvek bila najbliža sa Anom, odlazila je u Beograd kod nje, a i brat je povremeno išao. Roditelji bi trebalo da znaju šta im deca rade, a ne dede i babe. Retko snajku i sad viđamo, verovatno i ona pati. Bila je u Beogradu oko Ane sad. Htela je i da je vidi i da je čuje. Gostovala je u emisiji, ali se odmah posle vratila za Ivanjicu, jer su Anin stan otkazali kada je ušla u rijaliti - kaže Anina baka Milja, koja se nada da će pravu istinu saznati od unuke kada izađe iz rijalitija.

VIDEO: Evo kako se tačno žbuka fasada na lice by Ana Korać

(Telegraf.rs/Scena)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vec vidjeno

    23. maj 2019 | 15:14

    Pa ona SVE laze, izmakla se kontroli, zivela sa takvim kao i ona, i verovatno joj roditelji nisu ni branili to da radi. Slabi su to roditelji koji ne mogu kontrolirati dete.

  • Lejla

    23. maj 2019 | 20:01

    Jao, i ova baba je smesna, da ne kazem lazljivica! Cuj studira! Sta da studira? Ona nema ni srednju skolu kako treba! Ovakve kao Ana K. treba da budu intervjuisane na odgovornom mestu, a ne u rijalitiju! Ovo je strasno!

  • Nea

    23. maj 2019 | 13:24

    Kako mislili? Nisu je kontrolisali, nisu se pitali otkuda joj toliki novac. Ona im vjesto skretala sumnju lazirajuci garderobu, torbe da su fejk! Zar bi se velika Soraja druzila sa njom koja nosi sve sto je fejk? A ta skupa putovanja?? ? Kako je to opravdala? Nijdm Ana cvjecka, gdje ima dima ima i vatre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA