≫ 

Zadruga Specijal: Po vašem mišljenju Luna je kraljica, Ana folirant, Aleksandra Subotić pobednica dok vam je za Minu drago što sazreva! (VIDEO)

Čitamo vaše komentare o našim zadrugarima

  • 28

U novoj epizodi "Zadruge Specijal" želeli smo da se čuje vaš glas! Pa smo preko našeg Instagram profila telegraf_jetset napravili anketu aktuelnih zadrugarki, dok su nam vaši komentari pomogli da čujemo koje po vama zaista favorit. Ipak vaši komentar su nas iznenadili. Po vama ima nekoliko pobednika.

Najviše biste voleli da pobedi Luna Đogani ili Aleksandra Subotić. Da je Ana Korać folirant, da vam je žao šta sve Sanja Stanković proživljava od Miljane Kulić koja vam je carica, dok vam je za Minu Vrbaški  drago što sazreva, dok Staniji Dobrojević zamerate što se svađa sa mlađim zadrugarkama.

Kako izgleda nova epizoda saznaćete u video klipu na početku teksta!

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    25. maj 2019 | 21:41

    Koga vi to zezate? Koja to nenormalna budala, osim Đogaja može reći da jedna nemoralna, neobrazovana i histerična Lunjara može biti kraljica? Da li to neko zeza ovaj Narod Srbije ili smo mi dotakli DNO?

  • Aca@

    26. maj 2019 | 13:00

    Ako su bilo koja od ovih "kraljice "ili ti uzor danasnjim devojcicama,devojkama onda zbilja treba dobro da se zapitamo gde zivimo!!!

  • Lsrs

    25. maj 2019 | 23:51

    Luna kraljica, cega ba...o da prljavih toaleta to moguce..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA