Miljana pitala Zolu da li bi se pomirio sa njom, a onda dobila odgovor koji joj se nije svideo, pa pokušala da ga ponizi pred svima! (VIDEO)

- Koliko me voliš od 1 do 10? - upitala je Miljana Zolu

  • 14

Prošle noći tokom "Igre istine" Miljana Kulić iskoristila je priliku kako bi postavila pitanje svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli sa sazna da li bi se on pomirio sa njom.

Međutim Miljana nije očekivala ovakav Zolin odgovor, te je ponovo pokušala da ponizi svog bivšeg verenika.

- Zola, pitanje za tebe. Radili smo mnoge stvari zajedno i to smo priznali ovde. Ja sam tebe povredila, uvredila ti znaš koga, znaš da nisam to mislila. Ja tebe i dalje volim i nedostaješ mi i hoću da te pitam. Da li bi mogao poslednji da mi pređeš preko reči koje sam ti izgovorila, pod uslovom da nikada više ne nasrnem na tebe? Koliko me voliš od 1 do 10? - upitala je Miljana.

Zola Zola, Printskrin: TV Pink

- Evo da vam odgovorim, iskreno na pitanje, malo mi je glupo što me pitaš pred ljudima. Iskreno da ti kažem, sve te uvrede koje si mi izgovorila i sve, nikakav problem ne bi bio da ti oprostim, ali moje mišljenje je da ne bi mogao da se pomirim sa tobom više. Kad bi me pitali ljudi ovde, na stranu sve te uvrede, i sad da mi dođe ovde neko i da mi kaže ko bi trebao da pobedi, to bi bila ti. Ne bih imao ni želju, ni volju što se tiče mog emotivnog gledanja prema ženama, svaka volja za bilo kakvom ljubavlju je trenutno ubijena. Ti znaš da ja tebe ništa ne lažem, bez obzira koliko ti mene voliš. Jednostavno, meni svaki dan prolaze kroz glavu neke stvari, za koje ti znaš. Bilo bi stvarno normalno da mi ostanemo u normalnim odnosima, ali da se pomirimo, nisam spreman da se pomirimo - odgovorio je iskreno Zola.

Pošto nije dobila odgovor koji je očekivala Miljana je ponovo ustala i u želji da ponizi Zolu rekla pred svima kako ga je ponovo stavila na test kako bi svima pokazala da je nije ni voleo.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Demi

    25. maj 2019 | 11:10

    Ko ovoj dozvoljava da drži monolog skoro sat vremena???? Užas, ne mogu da verujem da neko može da bude s njom!!!!

  • Sim kosmos iz dalekog svemira

    25. maj 2019 | 12:36

    Pod hitno je hospitalizovati svakim danom je sve ludja pa vidi se da devojka ima psihičkih problema kako je prošla psihotest za ulazak u zadrugu goji se od lekova za smirenje to je očigledno i plašim se da će do kraja nekoga ozbiljno da povredi

  • 💥💣💥

    25. maj 2019 | 11:07

    Biće Zola dobar... Skuvala mu Zoka čorbicu i doooobroo zapržila. Sveti se Mariji, pa će Zola tupson biti kolaterarna šteta. A on je Šteta kako god okreneš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA