≫ 

Davidova majka promenila ploču! Sada je javno podržala Anu Korać, pa sramotno optužila produkciju (FOTO)

Biljana se oglasila na društvenim mrežama, a ono što je poručila mnoge je iznenadilo

  • 24

Davidova majka, Biljana Dragojević do skoro nije htela ni da čuje za svoju novu snajku Anu Korać, a vezu svog sina sa Koraćevom ni najmanje nije podržavala.

Međutim, Biljana je ipak promenila ploču, pa je nakon Zadrugovizije koja je bila održana prošle noći podržala Anu i Davida i za njih imala samo reči hvale.

Zadrugovizija, David Dragojević i Ana Korać Ana i David na Zadrugoviziji, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, sinoć je održana Zadrugovizija i na velikoj sceni zajedno su nastupili Ana Korać i David Dragojević. Ovaj nastup nije naišao na odobravanje publike, već naprotiv, propraćen je zvižducima i povicima "Ua!".

- Za Davida i Anu. Lepo je podeliti ovako nešto sa vama i grupama Davidovim. Mogu da vole ili ne vole Anu i Davida sve je to stvar izbora, ali ne može niko da ospori da su svako "poniženje" koje im produkcija priredi podneli sa osmehom, bez drame, posebnog inata! Izdominirali su noćas osmehom i voljom da ostanu profesionali i da završe tačku od početka do kraja! Nisu dramili i nisu nikog okrivili za bilo šta već se sa osmehom vratili i pružili podršku svima koji su nastupali! Uništavanje života nekome je moguće samo ako taj neko dozvoli da ga slome, a veličina čoveka je da ne vrati istom merom kao što oni rade! Sve polu informacije i svaki polu "dokaz" je dvosmislen i može da se tumači na hiljadu načina.

Biljana Dragojević komentari Biljanina objava na društvenim mrežama, Foto: Instagram/biljanadragojevic1967

A potom je okačila i fotografiju sa Davidovog i Aninog nastupa i opisu napisala:

- Domaći zadatak za sve. Kao amateri koji se ne bave muzikom, objasnili su svima! Stajling, ritam, muzika, ponašanje na sceni i van nje! Sve top topova! Moja podrška i pravac u muzičke vode. Imate stila, ritma i samo napred.

Biljana Dragojević komentari Foto: Instagram/biljanadragojevic1967

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    27. maj 2019 | 15:45

    Kakva e to zena?Posle onakve pljuvacine...Pare su cudo.....

  • Boro

    27. maj 2019 | 15:48

    Mora da je podrzi,zar mislite daje Biljana bolja od Ana zavirite u njenu proslost.

  • Lejlar

    27. maj 2019 | 20:37

    Zaista je retko sresti ovako nekarakternu, neobrazovanu i dvolicnu zenu, koja se tako mizerno ponasa u starijem zivotnom dobu!Kako je nije sramota ovoliko menjati misljenje i lagati! Nije ni cudo sto joj je i sin takav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA