≫ 

"Ni jedan me nije izvređao kao ti!" Luna sasula Marku sve u lice, pa se rasplakala, a onda joj je on žestoko odbrusio i zapušio usta ! (VIDEO)

- Na svaku glupost se vređaš. Što mi danas nisi tako zamerila, nego sada za stolom pred svima cviliš - rekao je Marko

  • 41

Luna Đogani i Marko Miljković posvađali su se prošle noći tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a tom prilikom blogerka je sasula u lice svom dečku sve što joj smeta, a onda se i rasplakala.

Đoganijeva je počela da plače, dok joj je Miljković pričao i kako mu blogerka prebacuje samo pred zadrugarima stvari koje joj smetaju.

- Kako treba da pričam? Da budem srećna, da se smejem? Ne znam kako treba da pričam... Nervozna sam, pusti me, sve mi se skupilo. Zbog tebe sam nervozna, zbog tebe se ovako osećam. Muka mi je! Nije prvi put. Konstantno me vređaš, muka mi je. U životu me nije izvređao nijedan muškarac, koliko si me ti izvređao. Evo, ja ti kažem da igram rijaliti! Nervozna sam, ti me non-stop vređaš - govorila je Luna Marku.

Luna i Marko Luna i Markjo se raspravljaju, Printskrin: TV Pink

- Da li shvataš da je to za lek kada kažeš malo grubo? Čekala si emisiju, evo ti emisija, pa se drk*j. Koliko si bezobrazna, to je strašno. Preko dana sve je super, dođe emisija, ti se napališ... Muka mi je od toga što se primaš kao saučešće. Meni je muka, a ne tebi, meni! Na svaku glupost se vređaš. Što mi danas nisi tako zamerila, nego sada za stolom pred svima cviliš. Ja ti sve tolerišem za stolom što najgore kažeš. Samo za stolom skačeš na mene. Šta, ti si zlatna? Poludeo sam - pričao je Marko Luni.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimcima ispod teksta:

VIDEO: "Kad sam je videla, uplašila sam se": Luna imitirala devojku sa smetnjama u razvoju i vrištala od smeha, Marko joj se pridružio u ismevanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    11. jun 2019 | 12:49

    A koliko si tek ti ponizila onu bolesnu devojku ni krivu ni duznu!? Produkcija Lunu stiti preko svake mere, ali njoj su uvek drugi krivi, nikad ona nije kriva za svoje postupke!

  • Klek

    11. jun 2019 | 13:39

    Sad, plačeš a pre neki dan si umirala od smeha, devojci sa posebnim potrebama, a u stvari ste vas dvoje za psihijatriju

  • Dija

    11. jun 2019 | 12:22

    Kamo kazna za ove propalce?/što se pravite ludi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA