Ni dupliranje mu nije pomoglo da ostane u Zadruzi, izbačen je sa 84 odsto glasova razlike! (VIDEO)

I posle igre bio je znatno lošiji od Aleksandre, koja je sačuvala svoje mesto u rijalitiju

  • 43

Nominovani za izbacivanje ove nedelje bili su Aleksandra Subotić i Marko Petrušević Petrući kojeg je nominovala publika, što je za njega ipak bilo presudno, budući da je imao manje glasova i napustio Zadrugu 2.

Aleksandra je pobedila u igri u kojoj su se takmičili ona i Marko, te su joj duplirani glasovi. Time je osvojila 92 odsto glasova, dok je Petrući imao samo 8 odsto.

Aleksandra Subotić, Marko Petrušević Petrući

Marko Petrušević Petrući napustio Zadrugu/ Printskrin: TV Pink

Petrućija je u studiju, osim novinara i voditeljke Dušice Jakovljević, sačekao otac, glumac Branislav Petrušević, koji je rekao kako će se odmah po izlasku sina pozabaviti njegovom pevanju budući da se odlično pokazao na Zadrugoviziji, sa čime su se složili i ostali u studiju.

Ana i Petrući igraju igru:

Petrući napušta Zadrugu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    16. jun 2019 | 12:01

    Šta je nasilje nad ženama?? Je li to samo sa muške strane ili obostrano?? To neka neko pojasni.. Je li Aleksandra bila u policiji posle one brutalne pesnice?? Je li to nasilje nad zenama?? Živo me zanima da li i jedna majka može da podrži ovakvu spodobu.. Sinoć smo saznali da joj ćerku čuva sasvim neka peta osoba u N.Sadu.. PA MOŽE LI MI NEKO NAPISATI DA LI JE NORMALNO DA MAKANJU OD 5 GODINA PO PETI PUT DAJE NA ČUVANJE DRUGOJ OSOBI. Devojčica ne zna više ni ko joj je majka ni baba ni deda ni otac ništa ne zna... Da li je normalno da ovakava osoba priča o moralu?? Da li je normalno da ovaka osoba bude uzor mladim devojčicama?? Gospodo , ako je ovo normalno onda smo u teškim problemima bez obira na sve... Najstrože osudjujem bilo kakav vid nasilja nad zenama, ali ne mogu ni da prihvatim da ovakva osoba moze da bude uzor drugima i da bude na nacuonalnoj televiziji. Jasno je da će ona odneti pobedu u ovom rijalitiju i da je neće skidati sa malih ekrana.. Žena povredjena i prevarena i to narod podržava, a ona što je rodila dete čoveku koji ima troje dece to nema veze. Pa, pita li se ko kako je toj zeni koja je sve to istrpela?? Isti prime ima Kristina Kockar, rodjena iz kombinacije , a osudjujemo Lunu sto je bila sa njenim bivsim muzem.. PA STA JE ONDA KIJINA MAJKA?????

  • Miloš

    16. jun 2019 | 12:55

    Aleksandra je svoje greške napravila kao dete i za to su krivi roditelji, a ne ona. Bolje i ona da osvoji nagradu, ima dete, a ne nemoralna Lunjara bruka ženskog roda. Inače, ja bih prvo mesto dala samo Aleksi, divnom i kulturnom momku i dobrom pevači. Nadeždi jer je iskrena i ima anđeoski glas i bolja je od svih ostalih žena sumnjive prošlosti i morala! Lunjaru, Koraćku, Sanju bi izbacila pre finala!

  • Rule

    16. jun 2019 | 13:29

    U duelu sa Alesandrom malo koji zadrugar ima sanse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA