Nadeždini roditelji van sebe nakon Mikijevog napada na nju, priznali koji momenat su najteže podneli

- Kao roditelj, kad rodiš dete, paziš ga odmalena, trudiš da živi što bolje i onda to neko iskoristi kao krpu - rekao je Nadeždin otac

  • 14

Roditelji Nadežda Biljić, Slavica i Radoje i dalje su u šoku nakon što je Miki Đuričić nedavno fizički nasrnuo na njihovu ćerku i tom prilikom joj naneo povrede.

- Kao roditelj, kad rodiš dete, paziš ga odmalena, trudiš da živi što bolje i onda to neko iskoristi kao krpu. Mislim da lično nije bio izazvan sa njene strane, da je bila kolateralna šteta. Njega (brata) sklanjamo iz te priče, on je dijabetičar i ne želimo da se sekira. Meni je u tom celom snimku najgori momenat bio kad je ona pala ili čučnula i onda je on nju udario. Tu se oseća nemoć. Takve osobe, takvog tipa, jednostavno ne priznaju da su zlostavljane, jer sve prebacuju na neku stvar da će taj neko da se popravi. Mi smo sve to prošli sa njom - kaže Nadeždin otac.

Radoje Biljić Nadeždin otac, Fofo: Youtube/Emisija Premijera

- Ja kao roditelj sigurno nisam zadovoljna tom nekom kaznom, ali ne znam ni kakvu kaznu bih mu dodelila. Ona ima traume - rekla je pevačicina majka u emisiji "Premijera vikend specijal".

VIDEO: Miki izbačen iz Zadruge jer je pljuvao i udarao žene

(Telegraf.rs/Premijera)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    16. jun 2019 | 17:36

    Kao roditelj bi Mikiju oci izvadio ,ne bi znao sta ga je snaslo , isao bi do krajnjih mera i ne bi stao . Neko ne daj boze da tako napadne moje dete ... Taj neka se pozdravi...

  • Cica S

    16. jun 2019 | 17:46

    I mi gledaoci smo tesko podneli onu jezivu situaciju, a kamoli roditelji..A jos me vise pogodilo to sto Nadezdi niko nije prilazio, nista joj ponudio, utesi, zagrlio.Mozda par njih..Stalno je ignorisu i nipodastavaju, a ona je bolja od njih tamo..Svako pokazuje sebe, kakav je, sve se vidi.

  • Biljka

    16. jun 2019 | 19:11

    Uopste mi nije jasno sta Nadezda trazi tamo. Jedna vrhunska pevacica sa divnom glasom. Umesto da se potrudi i poradi da puni dvorane, ona se nasla sa nikad gorim drustvom . Zar jedan debeli neradnik kocksr Miki da joj unisti zivot? Sta ce joj to? Oo boze me dacuvaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA