"Nerviraš me sa svojom posesivnošću!" Marko i Luna se posvađali, on joj sasuo sve u lice! (VIDEO)

- Luna, pokušao sam da ti priđem, ne vredi. Za glupost mi tu skačeš. Terorišeš me za glupost - rekao je Marko

  • 28

Luna Đogani zamerila je svom dečku Marku Miljkoviću što nije bio uz nju tokom svadbe Sanje Stanković i Sava Perovića, te mu je to odmah prebacila nakon čega je nastala svađa.

On je pokušavao da joj objasni o čemu se radi, ali nju to nije zanimalo.

Marko je napustio svadbu, a nekoliko minuta kasnije za njim i Luna, kako bi pokušala da reši sukob sa Miljkovićem. Međutim, oni su ponovo ušli u konflikt.

- Ne osećam se lepo, šta ima da radim tamo? Luna, pokušao sam da ti priđem, ne vredi. Za glupost mi tu skačeš. Terorišeš me za glupost. Pet minuta smo bili razdvojeni - pričao je Marko.

Marko

Marko, Printskrin: TV Pink

- Poenta je otkako smo na svadbi da nismo zajedno. Svi parovi su zajedno, samo ti i ja kao dva debila. Ponašaš se kao neki deda - rekla je Luna.

- Uvek me teraš da pizdim. Ne dozvoljavaš mi da ti priđem. Ne razumeš ništa. Odvojili smo se pet minuta, ti se ponašaš kao da je smak sveta. Znaš koliko me nerviraš sa tom tvojom posesivnošću - besneo je Marko.

- Preterao si Marko, nisi trebao da me vređaš. Dobro, preterala sam, ali ti napraviš od muve magarca. Ja bez tebe tamo neću da sedim kao ružno pače. Ne pada mi napamet - rekla je Luna.

Marko i Luna

Marko i Luna, Printskrin: TV Pink

Kako Marko nije želeo da se vrati na svadbu i Luna je odlučila da se ne vraća sama tamo, te je presvukla svečanu haljinu i ostala u Beloj kući.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimcima ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelica

    16. jun 2019 | 21:57

    Stvarno nema smisla sta radite Umesto da uzivamo u svadbi mi moramo da gledamo ova dva idiota Sanja i Savo svaka cast

  • 😋😋😋

    16. jun 2019 | 19:46

    Ona mora svaku žurku,svaki rođendan,svako slavlje da pokvari,da se svađa i traži kadar,tako je isto i Slobi radila pa pobegao i Marko čeka kraj pa da beži.Ne znaš sa mnom da pričaš,pa koji dečko zna sa tobom da priča?

  • Zavist

    16. jun 2019 | 19:03

    Na svadbi su Sava i Sanja glavni i Ljulja ne moze da podnese da nije u centru paznje. Ova svadja sa Markom mi deluje izrezirano i skretanje paznje sa svadbe na njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA