≫ 

Zorica raskrinkala Suzanu, otkrila šta joj je Miki rekao pre incidenta sa Perovićevom! (VIDEO)

Zorica je otkrila do sada nepoznate detalje

  • 14

Zorica Marković prošle noći rešila je da otkrije detalje razgovora sa Mikijem Đuričićem pre incidenta koji se nedavno dogodio u Zadruzi kada je fizički nasrnuo na Suzanu Perović nakon čega je diskvalifikovan iz rijalitija.

- Ovo je za svaku osudu... Neposredno pre nego što će se to desiti, ja sam šetala i Miki me je video i rekao mi je... Tada se Suzana spakovala i odnela svoje stvari u rehab, da napusti. On je meni rekao sledeće "mi napuštamo oboje Zadrugu, čekamo razgovor sa produkcijom. Ovde mi ne možemo da funkcionišemo, možda ćemo napolju bolje funkcionisati, ako me voli neka pakuje stvari i ima da ide sa mnom u Kupinovo, ne trebaju honorari, ne treba ništa, ako bude trebalo nekako ćemo se snaći, ja sam sposoban da zaradim". Ja sam stekla utisak kao da je on naredio Suzani i rekao "pakuj se, mi napuštamo Zadrugu" nakon čega se desilo to što se desilo. Možda je Suzana odustala i nije htela, ali meni liči na to - rekla je Suzana.

Suzana Suzana, Printskrin: TV Pink

- Ne, ne može da mi naredi - rekla je Suzana.

- Suzana je sad rekla da su se oni dogovorili da zajedno napuste Zadrugu. Suzana se seća svega samo se neseća tog momenta kad se to desilo - rekao je Mića.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na sniku ispod teksta:

VIDEO: Miki izbačen iz Zadruge jer je pljuvao i udarao žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marni

    17. jun 2019 | 14:34

    Ove zenturace skroz poludele,nasle ni manje ni vise nego Mikija koji ima zanimanje pcelar iz Kupinova.Dal'zna kako izgleda pcela?Da im nije tog rijalitija ne bi imali od cega da prezive,ponizavaju se ,misle i one bice neke "face",jadna im majkaLepa lukić je nekoliko puta pričala da je istjerala golu iz kuće kada je zatekla u krevetu sa svojim mužem, sadašnjim Suzaninim suprugom. Dno dna, nema niže.Ali da je glupa to stoji, ne bi se inace spandjala sa tim prostakom. A, bila je takva ribetina, da je mogla da bira muskarce, dzaba sve kad mozga nema.Kako se ova žena izblamirala,ne zna da izabere muškarca u 57 godina.Pa zar si mislila da ćeš sa Mikijem da imaš vezu i normalan život,čovek ludak i nasilnik.

  • Fujjj

    17. jun 2019 | 10:30

    Jadna je ova Suzana,dno dna,bruka porodice i dece svoje.Ja bih se stidila da mi je majka!Za saku parica se ponizila do dnaaa,uzas!

  • Mister

    17. jun 2019 | 10:15

    Bravo za Zoricu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA