≫ 

"Praviš priču da sam ljubomorna na Staniju!" Luna žestoko napala Marka! (VIDEO)

- Stanija i ja nećemo imati konflikt zbog tebe. Ja tebe dižem u nebesa mesecima, pravim od tebe alfa mužjaka - rekla je Luna

  • 43

Tokom pitanja novinara Luna Đogani i Marko Miljković nisu progovorili ni reč, kako su jedno drugo izgnosirasli za crnimstolom, čim je Miljković otišao do toaleta, blogerka je krenula da plače i da se jada zadrugarima.

Marko se vratio za crni sto gde je zatekao Đoganijevu u suzama, a onda su počeli da se svađaju. Luna smatra da je njen dečko namerno, pred svima izneo da je ona ljubimorna na Staniju Dobrojević kako bi napravio priču i dobio pitanja.

- Ti se hraniš time, ti to voliš. Praviš ovde priču koja ne postoji. Da sam ljubomorna na Staniju. Ti si meni rekao u krevetu da treba da pričam sa njom. Namerno si to uradio da bi me ponizio - rekla je Luna kroz suze.

- Ja sam sam sebe ponizio što sam ti rekao da pušiš k*rac. Ali ti si me izazvala - odgovorio je Marko.

Luna Đogani, Marko Miljković Luna plače, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Namerno si to uradio, da bi bila pitanja. Igraš igru - rekla je Luna i dodala:

- Tebi je ovo smešno, ti si toliko bezobrazan. Nema granice koliko si bezobrazan. Ti hoćeš konflikt, ali nećeš ga dobiti. Stanija i ja nećemo imati konflikt zbog tebe. Ja tebe dižem u nebesa mesecima, pravim od tebe alfa mužjaka. Nikad ti nisam rekla u životu da si ljubomoran, nikad te nisam ponizila kao muškarca. Ja tebe nikad ne bih ponizila - objašnjavala je Đoganijeva svom dečku.

- Ja samo tražim uzrok problema, mene to interesuje. Zašto je frka i zbog čega je frika. Frka je što si posesivna i što si ljubomorna. Da li si bila ljubomorna na Staniju, to nisam tvrdio - odgovorio je Marko.

Luna Đogani, Marko Miljković Luna i Marko, Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Sve su bolje od mene, može tako? Što nisi sa njima u vezi? Što si sa mnom, kad ja ne valjam ništa. Kad sam ja ružna, debela. Nekad pomislim da jesi za ovakve. Možda ti treba jedna ovakva da te drnda. Klanjao bi im se i igrao. Ti to govoriš samo meni, jer znaš da ću da ti pređem preko toga. Njima bi se klanjao, prema meni se ponašaš kao prema  go*netu - bila je izričita Luna.

Kako su se Luna i Marko ignorisali, a nakon toga i žestoko posvađali pogledajte na snimcima ispod:

VIDEO: "Kad sam je videla, uplašila sam se": Luna imitirala devojku sa smetnjama u razvoju i vrištala od smeha, Marko joj se pridružio u ismevanju

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tea

    17. jun 2019 | 10:09

    Ima li pomoći ovoj devojci? Pa ista je Miljana!!! Htela bi od sebe da pravi zrtvu, ali ako je neko zrtva ovde to je Marko. Izludi coveka svojim histerisanjem i zvocanjem, a onda ocekuje da bude ko dresirano kuce Savo pa da sedne kad mu kaze sedni, da cuti kad mu kaze cuti, a kad kaze dodji da mase repom.

  • Fuj

    17. jun 2019 | 10:25

    Koliko je ova devojka željna pažnje.....juce pravi scenu na "svadbi" zato što nije u centru pažnje. Za pažnju je spremna i da objašnjava kako se centrira na stolici 🎯🎯🎯

  • L

    17. jun 2019 | 10:38

    Marko, izdrži još malo. Šteta bi bila da ništa ne osvojis za toliku njenu histeriju koju si istrpeo svih ovih meseci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA