≫ 

Ana i David naljutili velikog šefa zbog bahatog ponašanja, odmah stiglo pismo, ali i kazna! (VIDEO)

Ana i David su stali na žulj velikom šefu zbog kršenja pravila

  • 2
Ana Korać, David

Printskrin: TV Pink

Veliki šef u toku dana poslao je pismo zadrugarima, a jedna vest bila je prilično neprijatna za Anu Korać i Davida Dragojevića.

Naime, njih dvoje su nedavno uskočili u jezero u dvorištu kako bi se rashladili, iako je to bilo strogo zabranjeno, a sada je zbog toga, ali i još jednog prekrršenog pravila Veliki šef rešio da ih kazni zbog bahatog ponašanja.

Ana i David

Ana i David, Printskrin: TV Pink

- Dragi zadrugari, ne znamo da li se neko od vas pravi lud, ali jasno je da je kupanje u jezeru zabranjeno, osim kada Veliki šef to dozvoli. Milion puta smo vam progledali kroz prste, ali problem je u tome što je jezero ovih dana u procesu čišćenja i kupanje apsolutno nije dozvoljeno, jer nije bezbedno. Upad u bilo koju novu prostoriju bez odobrenja Velikog šefa je zabranjeno, ali David i Ana očigledno misle da za njih pravila ne važe i da mogu da rade šta hoće. Zbog kršenja pravila i upadanja u Rajsko ostrvo, doneli smo odluku da Ana i David budu kažnjeni nedeljnim honorarom - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Kakva je ovo skrama nosu Ane Korać? Ostatak kreme ili...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    20. jun 2019 | 16:34

    Nekoliko dana Ana traži stvari sa ostrva. Produkcija, kao obično ćuti i pravi se gluva. David pregazio jezero sa Anom na ramenima. Uzeli stvoje stvari sa ostrva i vratili se na obalu. Nije to bahaćenje i nije trebala kazna. Na stotine prekršaja nasilja i spavanja nisu kaznili.

  • Zadrugar

    20. jun 2019 | 12:26

    I zasluzili su kaznu. Mnogo su oni umislili da su iznad svih i svega. Smesni su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA