Marko najstrašnije izvređao Aleksandru, ona mu spomenula Lunu i potenciju (VIDEO)

- Obrati pažnju na svoje lice štrokavo, operi se, operi jorgan,  smrdiš dovde!- rekao je Marko

  • 51

Do verbalnog okršaja je tokom pitanja gledalaca prethodne noći prvo došlo između Aleksandre Subotić i Lune Đogani, pošto je blogerka zamerila Subotićevoj što joj je pominjala majku i prebacivala za lekove koje pije uz alkohol.

Zatim je Marko Miljković nastavio svađu koju je započela blogerka i zaratio sa Subotićevom.

U spavaćoj sobi došlo je do žestokog sukoba, pošto su se Marko i Aleksandra posvađali i razmenili opake uvrede.

Aleksandra Subotić Marko Miljković Aleksandra i Marko se svađaju, Printskrin: TV Pink

- Obrati pažnju na svoje lice, štrokavo, operi se, operi jorgan,  smrdiš dovde! Sikter, štroko! Kaluđerica 658 autobus, sikter. Više peri, najštrokavija osoba u Zadruzi je Aleksandra!  - urlao je Marko.

-Važe oružje koristim protiv vas, vi meni ne možete ništa! Tvoja devojka je najštrokavija ovde. Ako ti nešto je jasno, sličan se sličnom raduje! Štrokava sa štrokavim! To "sikter" možeš tvojoj devojci, vidiš da više meni pružaš pažnje nego devojci - vikala je Aleksandra.

Aleksandra Subotić Marko Miljković Aleksandra se svađa sa Markom Miljkovićem, Printskrin: TV Pink

- Tebi je bitniji rijalitija, nego devojka, sve ti je bitno, samo Luna nije. Za Lunu ti puca ono što ne može da ti se digne.Ti si klošar koga nema za šta pas da ujede, nemaš ništa i došao si da iskorišćavaš devoju od dvadeset i nešto godina. Ona je devojka koja je ovde došla da se pere. Stigla je karma, nešto mnogo gore. Kako je ona ponižavala, tako ti sada nju ponižavaš - zaključila je Subotićeva.

Kako je izgledao sukob Aleksandre i Marka pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    20. jun 2019 | 16:42

    "Obrati pažnju na svoje lice, strokavo, operi se, operi jorgan, smrdis dovde!" - rece Marko, a pre neki dan Luna kaze Marku vidi kako mi je prljava posteljina, sve mi se sminka obrisala o jastuk! Toliko o higijeni, niti skida sminku, niti je zamenila prljavu posteljinu! Aleksandra je u pravu, Marko najvise ponizava Lunu od svih!

  • AH

    20. jun 2019 | 11:09

    Sandra je za Miljkovica i za mnoge u Zadruzi doktor rijalitija. Sinoc je pokazala kako se to radi. Tako i treba, ostro i bez pardona prema klosaru koji kinji Lunu na svakom koraku. Neda joj da dise. Ubija u njoj mladalacku razdraganost, hoce da se njemu 13 godina starijem prilagodi.

  • jana

    20. jun 2019 | 14:04

    Marko je baš pedantan muškarac, koji svoju urednost ne uslovljava tudjim radom, već sam sebi sprema, čisti i pere, kao što bi to i ove žene trebale raditi, ne zbog drugih, već zbog sebe. Potpuno razumem njegovo zgražanje nad ovom štrokom i treba neko da joj kaže istinu. Užas na čemu je sebi dozvolila da se plaza, pa ono je pokrivač samo da se spali, koliko je prljav!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA