"Bio si Dragojlović!" Aleksandra oplela po Davidu, on skočio, ali mu je zapušila usta! (VIDEO)

- Niko nije znao ni kako se prezivaš - rekla je Aleksandra Davidu

  • 23

Aleksandra Subotić dobila je pitanje da li može da uporedi bivšeg dečka/verenika Davida Dragojevića i Luninog dečka Marka Miljkovića, na šta je ona bez pogovora pristala, a potom je krenuo haos za stolom.

- Koje iste osobine imaju Marko i David? - bilo je pitanje koje je Aleksandri postavljeno u emisiji koju je vodio Milan Milošević.

- Pre svega, jako su prevrtljivi. Veliki su manipulatori i manipulišu devojkama devet i više godina mlađima od sebe. Pre svega, željni slave i popularnosti. Nisu se ostvarili ni porodično, ni u poslu ni u karijeri. Spremni su za sve zarad toga. Pronalaze devojke koje su uspele... - počela je Aleksandra.

Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić o Davidu/ Printskrin: TV Pink

- Gde si ti uspela?! Kaži mi! U čemu si ti uspela?! Šta imaš ti?! - skočio je David na nju, pa su mu rekli da je poznat kao "dečko Aleksandre Subotić".

- On je bio David Dragojlović, Aleksandrin dečko i Aleksandrin verenik! Niko nije ni znao kako se preziva...

David Dragojević David Dragojević/ Printskrin: TV Pink

- Ovde si ušao kao moj dečko i u prošlom rijalitiju si bio samo moj dečko. Sada si njen dečko. Sedi dole i pusti me da pričam! - odbrusila mu je Aleksandra, pa nastavila sa "temeljnom analizom".

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iver i klada

    21. jun 2019 | 10:52

    Kakva majka, takva cerka! Aleksandra optuzuje Ljubu za sve ono sto i sama radi. Obe su sebicne i lose majke ..... Mozda je Ljuba cak i za trunku bolja jer je nju i sestru ostavljala kod svojih roditelja, dok Aleks dete ostavlja osobama sa kojima nije ni u kakvom srodstvu!

  • Marija

    21. jun 2019 | 06:18

    Jao, kako je losa ta majka njegova! Citam joj IG, kako je vulgarna, kako laze, kako je agresivna, uzas! Aleksandra treba da bude sretna sto se konacno oslobodila njih!

  • Lejla

    20. jun 2019 | 21:44

    Pa i sad je Dragojlovic komarac! Elitnoj prvi decko, jer su joj svi dosadasnji klijenti bili drugovi ili poznanici! Covek preko 30 godina, a tako nezreo i sujetan, to je retko sresti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA