Pušten snimak na kojem David ljubi Lazara u usta! Dragojević zapretio, pa napustio sastanak (VIDEO)

- Prvi put ga je Jelena Krunić optužila da je gej, da je bio u seks aferi sa nekim frizerom - rekla je Aleksandra

  • 15

Prethodne noći, u četvrtak 20. juna, zadrugarima je pušten video na kome se jasno vidi David Dragojević poljubio Lazara Jeremića, koji već neko vreme kruži na društvenim mrežama.

Kako se po Zadruzi šuška da David i Lazar navodno gaje emocije jedan prema drugom i da njihov odnos nije samo prijateljski, snimak na kom su se njuih dvojica polubili izazvao je burne reakcije rijaliti učesnika.

David prvo ljubi Aleksandru Subotić, sa kojom je tada bio u vezi, a onda hvalta Lazara za glavu, privlači ga ka sebi i ljubi ga u usta.

David Dragojević, Aleksandra Subotić

David Dragojević, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Nemoj da pravi neko od mene majmuna, jer ću biti jako bezobrazan. Nemojte ovo da radite, mene ovo pogađa. Nemoj da mi puštate kako se ja ljubim sa njim, ja nisam tako odrastao! Nemojte to da pravite od mene - rekao je Dragojević i izleteo napolje.

- Pa ti si se poljubio sa njim - rekla je Subotićeva.

- Davidu nije ni prvi,  ni poslednji put da ga optužuju da je gej i da gaji određene simpatije prema muškarcima. Ja sam, kad je bila rasprava sa Zoricom, milon puta sam ga branila. Prvi put ga je Jelena Krunić optužila da je gej, da je bio u seks aferi sa nekim frizerom. Dvaid tada nije tako odregaovao. Davida su optuživali da je gej i kada je bio sa mnom. On je ovo sam napravio svojom rekacijom, kojom ljude baca u sumnju - zaključila je Subotićeva.

David je, inače, zbog puštenog snimka najavio tužbu.

Kako je David regovao kada je video snimak na kom ljubi Lazara pogledajte u videu ispod:

(Telegaraf.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vec vidjeno

    21. jun 2019 | 16:43

    Pa oni imaju nesto vise od drugarstva, ocito! Ima klip 'David i Lazar ljubav ce pobediti", gde se vidi taj njihov cudan odnos. Daju sami materiajal, niko ne izmislja nista!

  • Kova

    21. jun 2019 | 14:53

    Iako jeste, iako nije, zasto se ljuti?! Ako jeste, pa sta, neka prizna! Ako nije, neka se samo nasmeje toj sali! Ovako, sa ovakvim frkama, izgleda neko ko jeste, ali krije!

  • Laki

    21. jun 2019 | 16:05

    Sve za lovu kadar i neku nagradu, a onda kad se to objavi, onda kukulele.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA