≫ 

"Pokvarena i buđava psihopata!" Biljana Dragojević sramotno izvređala Aleksandru (FOTO)

- Ne zna više kako da udari po Davidu jer je psihopata i ne shvata da je prestao da je voli samo još više rasplamsava mržnju i on je sve više mrzi - napisala je Biljana

  • 71

Aleksandra Subotić rekla je da je Biljana Dragojević preko Goce Džehverović pokušala da stupi u kontakt sa Davidom Dragojevićem, kako bi mu prenela njene poruke.

Davida su iznervirale Aleksandrine reči, ali je negirao da mu je Goca bilo šta prenosila. Međutim, Subotićkine reči razbesnele su Davidovu majku.

Biljanu je po ko zna koji pout do ludila dovelo Aleksandrino ponašanje, pa je na svom Instagram profilu podelila niz objava u kojima nije birala reči inajstrašnije isprozivala bivšu snajku.

- Nikada nisam pokušala nista preko Goce, niti znam ženu, niti sam ikada bila sa njom u bilo kakvoj komunikaciji. Pokvarena buđava satkana od zla Aleksandra plasira lažne glupe priče, ne zna više kako da udari po Davidu jer je psihopata i ne shvata da je prestao da je voli samo još više rasplamsava mržnju i on je sve više mrzi. To je zaista bolest kada neko tako patološki proganja nekog i laže, otrovala me je totalno gomilom laži i budalaština koje izjavljuje - napisala je Biljana.

Biljana Dragojević

Biljanina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram

Međutim, Biljana je objavila jos jednu fotografiju ispod koje je otkrila da je Aleksandra pre povratka u rijaliti bila sa poznatim zlatarom od koga je dobila skupoceni nakit.

- Psihopato jedna, ostavićete i novi dečko kada vidi koliko si bolesna u glavi, lažljivi ološu. Gomilu laži si izjavila, sram te bilo. Jadno to tvoje dete sa tobom. Ka*ao te Bo***** za zlatno prstenje koje si prodala pre ulaska. O tome ne pričaš, a o Davidu i te kako znaš da je normalan dečko i nema veze sa pederlukom! Fuj! Koliko mi se povraća kada vidim tu tvoju pokvarenu glavu. Mića dobija informacije svaki dan od Bo****** i prenosi tebi, go*naro. Ka*o te Bo*****, tražio je od Miće da te zaštiti, zato te on više ne napada. To ne pričaš? - bila je oštra Biljana prema bivšoj snajki.

Biljana Dragojević

Biljanina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram

Davidovu mjaku je posebno iznerviralo to što je Aleksandra pričala sa Stanojom, kojoj je otkrila detalje veze sa Davidom.

- Dve najbolje prijateljice! Ispričaj Aleksandra svu intimu sa tobom i Davidom, ispričaj i kad te je je*ao! Gluperdo jedna ista svoja luda osušena mama koja pljuje svog bivšeg muža ti sad pljuješ svog bivšeg dečka, sram te bilo! Nije bez veze ona stara - Kakva majka, takva ćerka! Da li ima još nešto o familiji što nisi iznela govedo jedno - napislaa je Biljana na Instagramu.

Biljana Dragojević

Biljanina objava na Instagramu, Printskrin: Instagram

VIDEO: Da li će Ana Korać tužiti Davidovu majku nakon tvrdnji koje je iznosila o njoj?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veljko

    21. jun 2019 | 19:33

    Slazem se da ovu razjarenu zenu treba zaustaviti tuzbom! Sacuvaj Boze!

  • GOCA

    21. jun 2019 | 18:36

    SRAM TE BILO BILJANA. TI SI DNO DNA. ŠTA JE DAVID NJOJ URADIO. VI STE SRAMOTE ZA LJUDSKI ROD.FUJ,FUJ,FUJ,....

  • Fred

    21. jun 2019 | 18:09

    Je li ova zena svesna sta prica! Optuzuje ALeksandru za prodaju tela za prstenje? Molio bih Aleksandrinog advokata da se pozabavi ovim optuzbama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA