Od početka je bilo nemoralno i nenormalno! Luna odgovorila Zerini na pitanje o Slobi i Marku (VIDEO)

Svi su znali kako će se završiti. Ovo nema veze s tim, Marko i ja smo totalno druga priča - objasnila je Luna

  • 42

Tokom današnje emisije koju je vodio Milan Milošević, Luna Đogani dobila je pitanje od bivše učesnice Zadruge Zerine Hećo, a ticalo se njenog bivšeg dečka Slobe Radanovića i njene nove veze sa Markom Miljkovićem. 

- Luna, pozdravljam te i postavljam ti pitanje, sa razlogom, da li smatraš da praviš sličnu grešku kao prošle sezone i da sama sebi otežavaš boravak u Zadruzi stupanjem u vezu sa muškarcima, u ovom slučaju sa Markom? - glasilo je Zerinino pitanje.

Luna Zerina Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

- Drago mi je da je vidim i lepo izgleda, iskreno. Drago mi je da je ok prema meni, pošto sam čula neke stvari. Mislim da ne mogu da se porede prošla i ova moja veza, ono je od početka bilo sve nenormalno i nemoralno, ono što nije moglo da uspe, svi su znali kako će se završiti. Ovo nema veze s tim, Marko i ja smo totalno druga priča... - počela je Luna, Bane je spustio pogled kada je video Zerinu na snimku.

Bane Čolak Bane Čolak/ Printskrin: TV Pink

Takođe, rekla je i kako se sve desilo spontano i da joj je zaljubljenost u Marka pomogla da prevaziđe stvari sa Slobom.

- Izlazim napolje tako što su mi se sve kockice složile. Stvarno mi je stalo da budem s njim, da napolju budemo zajedno. Prošle sezone sam bila izgubljena kokoš u štali, nisam znala gde ću i šta ću, sve mi se rasturilo - zaključila je Luna.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peko

    24. jun 2019 | 06:56

    Kad je nenormalno i nemoralno što se devojko onda skide u WC - u gola Radanoviću, umeša mu se u brak i zajedno s njim psihički 7,5 meseci uništavašte malu Kiju? Sram vas bilo, a i one koji su podržavali tu javnu bruku na TV.

  • Đina

    23. jun 2019 | 21:36

    Neće nju ništa oprati, to joj je u genima da rastura veze, na majku je. Ako nju nije bilo sramota, niti je grizla savest, kad se jahala sa oženjenim čovekom, i to pred njegovom ženom... Šta više reči za takvu osobu koja je uz to i neobrazovana, aljkava i prilično ružnjikava...

  • Milan

    24. jun 2019 | 07:28

    Koji nemoralni stvor moraš biti da pravdaš postupke ove nemoralne devojke, njenog prostog rečnika, histerisanja, gluposti, mešanja u tuđe brakove i uništavanje tuđih života? Devojka je DNO DNA!! Blago svakoj kući koju zaobiđe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA