≫ 

"On je klošar i muška sponzoruša!" Aleksandra otkrila šta čeka Davida kad izađe iz Zadruge! (VIDEO)

- Vratiće se kući, neće više moći da živi kao bubreg u loju - rekla je Aleksandra Davidu

  • 22

Prošle noći tokom emisije "Pitanja novinara", Aleksandra Subotić je obrazložila na šta je mislila kada je rekla da David i ne sluti šta ga čeka kad izađe iz Zadruge.

Nakon ovoga nastao je opšti haos, a došlo je i do žestoke svađe između Aleksandre i Davida u koju se umešala i Ana Korać.

- Vratiće se stvarnosti. Napolju će morati da sluša komentare ljudi, biće izložen javnosti, društvenim mrežama. Vratiće se kući, neće više moći da živi kao bubreg u loju - počela je Aleksandra.

- Ja sam taj zahvaljujući kome je ona živela lagodno! - branio se David.

David i Ana

Ana i David, Printskrin: TV Pink

- David je postao bahat i bezobrazan, stalno mi upada u reč! On će se vratiti u kućicu u Veterniku, jer neće više biti tu Aleksandra koja ga je izdržavala. Neće moći da pobegne u Ameriku, jer mu je viza ukinuta. Moraće po prvi put da radi i da zaradi sam za sebe. Ja znam šta se dešava spolja i sa njegovim girosom. On je išao u Ameriku da zarađuje za svoje skupe krpice! Ja za razliku od njega, zarađujem! 'Ajde što je klošar, on je muška sponzoruša! - rekla je Aleksandra.

Aleksandra

Aleksandra, Printskrin: TV Pink

Ana Korać više nije mogla da ćuti, pa je odlučila da se umeša u njihovu raspravu i spomenula joj bivšeg dečka sa kojim ima ćerku.

- Ti si se pravila da si mu kao drugarica, a kad žena ode u toalet, ti se ljubiš sa njim! Uništila si brak! - napala ju je Ana.

Ana Korać

Ana se svađa sa Aleksandrom, Printskrin: TV Pink

- Marš, glupačo jedna, prostitutko! Za razliku od ove elitne ku*ve i za razliku od tebe, ja svoju vezu nisam krila. Mi smo bili transparentno u vezi. Ja sam to uradila sa 16 godina, a ti se sa 26 je*eš za pare - rekla joj je Aleksandra.ž

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimku ispod teksta:

VIDEO: Aleksandra Subotić iznela užasne detalje o Davidovoj mami

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zadnje vreme

    24. jun 2019 | 09:32

    Kad sistem vrednosti nestane , ispliva na povrsinu svo djubre koje se godinama krckalo i to je danasnja realnost !Pozadina toga je mnogo bolnija , jer ako hoces da unistis jednu naciju vaspitavaj im decu i to se upravo desava kod nas . Ono sto nije postignuto jos davne 1914 sad se realizuje .

  • Tanja

    24. jun 2019 | 11:21

    Aleksandra to kaže za sebe da je klošar i sponzoruša. Nema nikakvu imovinu i čeka je sponzor "dečko".

  • Lejla

    24. jun 2019 | 15:16

    Naravno da je David sponzorusa. Ne samo da je ziveo od Aleksandrinih para, nego i od Oljinih! Sve devojke je koristio, ali ovu sponzorusu sigurno nece. Zato je vrlo zabrinut kako se blizi kraj rijalitija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA