"Imam još dvoje dece": Anabela priznala da više ne prati šta Luna radi, a za Gagija neće ni da čuje!

- Nisam uopšte u fazonu sad da dajem neke izjave, baš sam u poslednje vreme slabo bila pri televiziji, čujem eventualno da li se dobro drži ili ne drži - rekla je pevačica

  • 26
Luna, Anabela, Gagi Djogani

Foto-montaža: ATA Images, Marko Jovanović, Nikola Tomić

Pevačica Anabela Atijas od samog početka Zadruga bila je uz svoju ćerku Lunu Đogani, te je sa njom prolazila kroz brojne teške trenutke, a svojevremeno je čak i ulazila u rijaliti kako bi joj pružila podršku i dala neke savete.

Njih dve suserele su se brojnim negativnim komentarima i osudama javnosti naročirto tokom Lunine veze sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, čiju je ljubavnu romansu Anabela tada podržavala.

Međutim, pevačica je sada sve iznenadila kada je priznala da kako se Zadruga 2 bliži kraju sve je manje upućena u dešavanja i situacije vezane za njenu ćerku tokom boravka u rijalitiju.

- Nisam uopšte u fazonu sad da dajem neke izjave, baš sam u poslednje vreme slabo bila pri televiziji, čujem eventualno da li se dobro drži ili ne drži. Sada sam u nekoj fazi - da bih je dočekala što bolje, izbegavam sve. Nisam kompetentna, što bi rekli. Ne volim da komentarišem nešto što ne gledam, ne zato što ne volim da gledam, jednostavno ne stižem, imam još dvoje dece, sad sam malo prikočila, eventualno nešto preko mreža vidim i to je to - ispričala je Anabela.

Anabela

Anabela Atijas, Foto: Nikola Tomić

Šta više, Anabela nije imala pojma da je Luna sanjala njen razvod, iako je taj san podigao ogromnu prašinu u javnosti.

- Duša moja, nisam to znala. To je verovatno jer joj nedostajemo, bitni smo joj, ona stvarno ima divan odnos sa Andrejem, on je njoj pre svega prijatelj, pa onda očuh, mislim da joj je važno da on ostane u našoj porodici. Plaši se toga, ali nema zaista čega da se plaši. Mi jesmo imali faze kad smo bili iscrpljeni od svega, prošli smo kroz pakao svako ponaosob i izašli smo jači iz svega i biće sve u redu - izjavila je Anabela.

Luna

Luna, Printskrin: TV Pink

Pevačica jedva čeka da se "Zadruga 2" završi, pa da ponovo provodi vreme sa svojom naslednicom.

- Brojimo sitno, iskreno, mnogo sam srećna, mnogo mi fali, ona je meni sve. Nije to samo odnos majke i ćerke, nas dve smo mnogo toga prošle zajedno, vidite i sami koliko je ona vezana za mene. Nije to nastalo tek tako, neka zasluga je u pitanju, bliskost između mene i nje. I to što kažete da me sanja, sanjam i ja nju i lakše mi je da je ne gledam, eventualno se informišem, pitam kako se drži... Nekad neće da mi kažu da me ne opterete, to mi je dovoljno, vidim po sličici kad je tužna, to mi teško pada i dobro je što nisam gledala, onda vidim da je srećna i nasmejana, onda mi bude bolje, govorim "Ljubavi, čekam te", komuniciramo na svoj način - iskrena je Anabela.

Međutim, o odnosu sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem nije htela da kaže ni reč.

- Nemam nikakav komentar - zaključila je Anabela.

Gagi Đogani

Gagi Đogani, Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Luna hvatala Marka za intimne delove, on morao rukom da prekrije kameru

VIDEO: Ko to "loli" najviše mamičku na svetu? Luna vrckala pa se obratila Anabeli

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko ko zna

    24. jun 2019 | 14:27

    Vece lazovcine i manipulatora od ove zene nema.Ova je spremna ali bukvalno na sve zarad novca.Koje dvoje dece?Ta decu ne vidja bavi se rijalitijem i koliko ce novca da inkasira od fanova.Uzas koji lazov

  • MM

    24. jun 2019 | 13:53

    Ova laže čim zine. Čitajte komentare i prepoznat će te njene i njenih botova, pečate mržnje prema svakom bivšem i sadašnjem konkurentu njene proste i histerične kćerke!!! Strašno je što ta zmija radi po našim društvenim mrežama i koju mržnju širi!!!

  • Miki

    24. jun 2019 | 15:13

    HOROR porodica!!! 🎭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA