Urnebesan video: Pad Bore Santane u Zadruzi postao hit na društvenim mrežama! (VIDEO)

Muzičar je previše popio, pa je svojim padom nasmejao celu Srbiju

  • 8
Bora Santana Bora Santana izgubio ravnotežu, pa se tetura, Priintskrin: Youtube/Zadruga Official

Bora Santana, nakon sinoćne žurke izgubio je ravnotežu i pao pored kreveta Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore kojima je izobarao sve stvari. Njegov pad nasmejao je sve i postao je hit na društvenim mrežama.

Bora se tokom sinoćne žurke previše opustio i očigledno popio koju čašicu više. Santana je pokušao da obuje papuče što mu nije pošlo za rukom pa se zateturao i izobarao sve stvari koje su se našle u njegovoj blizini i "prosuo" se po podu koliko je dugačak.

Zadrugari su čuli Borin pad što ih je veoma uplašilo, pa su pritrčali kako bi mu pomogli. Međutim, Borina izjava da ga je neko gurnuo izazvala smeh, ali i lavinu komentara.

Bora Santana Bora Santana izgubio ravnotežu i pao, Priintskrin: Youtube/Zadruga Official

Neko me gurnuo - rekao je Bora, dok je ležao na podu, a kako je stajao sam i očigledno pijana, njegove reči nasmejale su prisutne.

"Diskvalifikacija za tog sto ga je gurnuo!", "Najjači pad u istoriji čovečanstva, a onda "neko me gurnuo". Oplakah! Vraćao sam snimak 20 puta, pola ulice sam probudio", "Ovo je scena za film", "Ovome ću se smejati i u snu! Najjači klip do sada!", "Ali ja ne mogu da prestanem da gledam ovaj klip" - samo su neki od komentara na Jutjubu.

Pogledajte kako je izgledao Borin pad (00:49) koji je sve nasmejao do suza:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lina

    27. jun 2019 | 11:10

    Bora agresivac prema zenama, mali mis prema muskarcima! Ali zna da bude smesan

  • nemam ime

    27. jun 2019 | 11:06

    Kome je ovo smesno stvarno treba da se zapita sta nije u redu sa njim. Ajd jedino je malo smesno kad kaze da ga je neko gurnuo ali pad kao pad nikako. Moj otac je bio alkoholicar tako da sam se kao mali nagledao ovoga svakodnevno tako da mi ovakve stvari nimalo nisu smesne.

  • Darko

    27. jun 2019 | 00:24

    Neko me gurnuooooo🤪🤪🤪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA