≫ 

Ljuba dobacila Staniji ono što nikako nije smela da čuje, izbila opasna svađa između nje i Marka!

  • 9

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žestoke svađe između Stanije Dobrojević i njenog dečka Marka Markovića, zbog toga što ju je slagao da nije pričao sa Ljubom Pantović prilikom odlaska u Amidži šou. 

Tokom emisije Ljuba je ustala i priznala da su ona i Marko ipak pričali, i to vrlo lepo, što je Dobrojevićevu strašno razbesnelo pa je svađa počela za crnim stolom.

Stanija Dobrojević, Marko Marković

Printskrin: RTV Pink

Šta se ti mešaš u svađu Ljube i Tome, da li si normalan? Ja sam ti lepo rekla da me ovaj ološ (Ljuba) mrzi i da ne voli kada sam srećna. Sada su pitanja, ne mogu da verujem da si me lagao, a pitala sam te kada su mi drugi preneli. Još mi je ona rekla da se sita ispričala sa tobom, šta ti ima da pričaš sa njom? Svi su ološi! Odakle sad ovo? Šta ti nju hvataš za ruku i štitiš? Oni su nebitni, naš odnos je bitan. Verujem ti, a ti me lažeš - vikala je Stanija na Marka koji je pokušao da se opravda.

- Stani sekundu, šta to ima veze, ne utiče to na naš odnos - pravdao se Marko na šta je Ljuba imala komentar koji je Staniju još više razbesneo.

- On je muškarac, a ti ovde praviš pi*ku od njega. Crkni od muke, ljubomorna babo -  dobacivala je Ljuba dok je Stanija pričala sa Markom.

Stanija Dobrojević, Marko Marković

Printskrin: RTV Pink

Iako je ova svađa brzo prestala za stolom, Stanija i Marko imali su razgovor i u spavaćoj sobi gde se Dobrojevićeva umalo zaplakala.

- Video sam da je Toma pijan i rekao sam mu da ode. Posle je provocirao Ljubu i sklonio sam je. Smiri se, ne može meni bilo ko da bude ovde ispred tebe bitniji - pravdao se Marko.

Stanija Dobrojević, Marko Marković

Printskrin: RTV Pink

Što se nisi sklonio, postoji obezbeđenje. Oni su moji neprijatelji. Braniš muškarca sa si*ama, kao ona ne može da se brani. Što mi to radiš? Ona me gazi svuda, u novinama, na Farmi, svuda. Bitno ti je da nemaš loš odnos sa ljudima, ja ti nisam bitna - govorila je Stanija.

- Pa da tebe ne poštujem, ja te ne bih poslušao za neke stvari. Postavio sam se kao čovek i branio sam je. Izvini - pravdao se Marković.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video klipovima ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve je fejk

    27. jun 2019 | 14:33

    Stanija pravi frke, ali je providna! Ha, ovaj Crnogorac joj dodje kao maloletan sin! Dere sa na njega kao luda!

  • Nikola

    27. jun 2019 | 16:48

    Stanija sve vreme pokusava da prodaje pamet i finocu a ne poseduje ni jedno ni drugo.Drskiju i losiju osobu ne poznajem.U panici je jet joj rok upotrebe istice (vidi se iz prilozenog).

  • Ja

    27. jun 2019 | 16:10

    Boze ala je drma klimaks, a najviše kompleksi, sujeta i zloba. Mucenica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA