Nadežda priznala da je imala seks sa ovim zadrugarom, nakon što ju je uvredio sve ispričala (VIDEO)

- Ovo što si ti rekla večeras, ti ne znaš šta si ti meni sj*bala! Evo, šta si uradila... Nisi trebala to da kažeš - pričao je zadrugar NadeždiV

  • 12

Nadežda Biljić prošle noći sve je iznenadila kada je priznala da je imala intimne odnose sa Borom Santanom nakon izlaska iz prve sezone Zadruge.

Pevačica je odlučila pred svima da otkrije ovu tajnu, kada je videla snimak u kom je Santana rekao Tomi Paniću da sa Nadeždom svako može da ima vrele akcije.

Posle završene emisije "Gledanje snimaka", Nadežda i Bora su u dvorištu i u dnevnoj sobi o svemu razgovarali. Inače, tokom sastanka Santana je negirao da je imao akcije sa Nadeždom, a tokom ovog razgovora Bora je poručio Biljićevoj da to nije trebala da priča.

Bora Bora Santana, Printskrin: TV Pink

- Priča je bila, on (Toma) kaže: "Šta mi je ovo trebalo sa njom?", ja sam rekao na to: "Bolje da si nastavio", odvratno je zvučalo. Ispalo je kao da si ti laka riba. Ne razmišljam kada pričam. Ovo što si ti rekla večeras, ti ne znaš šta si ti meni sj*bala! Evo, šta si uradila... Nisi trebala to da kažeš - pričao je Bora.

- Znaš zašto sam ja rekla za tebe i mene? Zato što ti nikada takvu stvar meni nisi rekao. Zato sam izrevoltirana bila. Pazi, to je tako odvratno zvučalo. Samo da znaš da je tajna otkrivena od tvojih drugara. Ti sediš sa njim, sa kojim ja ne razgovaram i to pričaš - govorila je Nadežda Bori.

Bora i Nadežda Nadežda i Bora, Printskrin: TV Pink

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimcima ispod teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrej

    28. jun 2019 | 09:55

    Ova je bas nimfomanka i to javno. Stvarno je degutantno, da jedna mlada osoba ne ume taj poremecaj da malo prikrije. Zalosno.

  • Salvatore

    28. jun 2019 | 10:59

    Nadezda nije dala samo onome ko nije pitao!!!

  • vaske

    28. jun 2019 | 09:54

    Kod ove je lakse napraviti popis s kim nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA