Suzana se setila Mikijevog šamara, a Nora ispričala svoju potresnu priču o nasilju (VIDEO)

Manje me boleo taj šamar, nego to što sam videla. Ovo drugo je bukvalno izdaja - rekla je između ostalog Eleonora

  • 2

I Suzana Perović i Eleonora Miljković bile su žrtve fizičkog nasilja u vezama, pa su na tu temu popričale kada su se osamile u dvorištu.

Poznato je da je Suzanu u Zadruzi divljački ošamario njen tadašnji dečko i učesnik Zadruge, Miki Đuričić, koji je nedavno počeo sa odsluženjem kazne.

- Ja s njim mogu jedino da se sretnem na sudu. Ako moram. Ako može advokat umesto mene, to će biti sjajno. Ne znam kako bih odreagovala. Nora, to veče, da je bila svađa između nas, ja bih njemu isto vratila, pa šta bude. Ali ja nisam očekivala, ja sam bila mirna. A da je bila svađa, videla si naše svađe, to leti perje.. Zamisli mi sad pričamo i ja te opalim! Bila bi u šoku - rekla je Suzana, a potom je postavila Eleonori direktno pitanje.

Suzana Perović Miki Đuričić

Jedna od Suzaninih i Mikijevih svađa u Zadruzi/ Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ti kao mlada devojka, pitam te zbog ostalih mladih devojaka, žena... Situirana si, iz dobre si porodice, nije da nemaš gde... Kako ti je lakše da ti lupi šamar nego to što si videla u kompjuteru? To ne razumem! - pitala ju je.

- Ja imam te situacije kad želim da mu iskopam oči. Jesam ga udarila, i gađala ga štiklama i predmetima u ljutnji, u svađi, ne mogu da kažem da nisam kad jesam. Ali nisam mu nikad lupila šamar. Ipak je drugo kad žena udari muškarca, nego kad muškarac udari ženu. Ne opravdavam ga, ali nije jednako. Manje me boleo taj šamar, nego to što sam videla. Ovo drugo je bukvalno izdaja. Tu su uložene godine ljubavi, pažnje, vernosti, a on je sve to pogazio - jadala se Eleonora.

Suzana, Eleonora

Suzana i Eleonora pričaju/ Printskrin: TV Pink

- Lagao me, bio sa curama koje su dno dna, ja sam se kidala i sve mu davala. U isto vreme se dopisivao i sa mnom, pričao kako me voli, kako želi da me ženi, slao mi prstenje, pričali smo o braku, o deci... A u tom trenutku kada se dopisivao sa mnom bio je sa nekom tamo dro*om! I mene to boli. Kad ima srca da ti to uradi, to nije čovek, to je monstrum. Ja nikad ne bih imala srca da tako nešto uradim, čak i da su prestale emocije, rekla bih - ispričala je Nora.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA