Sara Reljić: "Radim i zarađujem, ali sebi ne mogu da priuštim stvari koje furaju Ana i Sanja"

- Ne, je ne kažem da ne zarađujem dobro. Zarađujem svarno onoliko koliko bi svaka osoba u mojim godinama bila zadovoljna da zarađuje - rekla je pevačica

  • 28

Pevačica Sara Reljić podržala je Minu Vrbaški što je javno priznala da se bavila prostitucijom, jer nije, kako je rekla, pridavala lažni moral kao neke učesnice Zadruge.

- Mislim da je ona jako mlada i da je jedna od retkih koje ne prodaju moral. Rekla je "Bavila sam se time, kajem se zbog toga", što znači da šalje deci i svim mladima poruku da to nije dobra stvar. Mislim da je lepo sa njene strane što je to priznala, nije prodavala moral kao recimo neki - objasnila je Reljićeva i dodala da je čula razne priče o starletama.

- Ja ne znam da li je ovo što su pisale novine da li je istina ili ne, ali ja nisam bila u tim novinama, ja znam čime se ja bavim. Ne znam zašto su neki izašli u novinama, a neki nisu - rekla je pevačica.

Sara je upućena i u priče koje kruže o Ani Korać i Sanji Stanković i kako se svi pitaju odakle Ani novac ako se, kako je rekla, ne bavi ni sa čim konkretnim.

- Jesam, ali to je normalno. O starletama uvek kruže te priče i bile i nebile. To nije moja stvar, kružile su priče ali sam ja i dalje bila okej sa Sanjom. Priče su tipa: "Odakle Ani kola, odakle joj tolike pare za plastične operacije..." Nemam pojma, nisam upućena ko je njoj šta finansirao, ali sam čula: "Odakle njoj te stvari kada se ona ne bavi ni sa čim konkretnim" - kaže Sara.

Sara Reljic, ALO zurka Sara Reljić Foto: ATA Images

Kako Sara vredno radi i dobro zarađuje od honorara, pitali smo je da li od tog novca može sebi da priušti skupocene automobile i krpice kao Ana i Sanja.

- Ne, je ne kažem da ne zarađujem dobro. Zarađujem svarno onoliko koliko bi svaka osoba u mojim godinama bila zadovoljna da zarađuje. Takođe, nisam osoba koja fura besna kola i ne znam šta, nego jednostvano šta mi život da ja to uzmem... To nisu cifre koje bi pokrile tolika kola, markiranu odeću i sve to, tako da ne - bila je iskrena pevačica.

Pevačicu su nedavno spajali sa bivšim učesnikom Zadruge 2, Vadimirom Tomovićem, a Sara je priznala da bi Crnogorca pozvala u slučaju da joj nešto treba.

- Nismo se uopšte čuli. Ja sam mu samo jednim nesrećni slučajem poslala poruku. Ja sam skontala da nas povezuju jer smo bili u Crnoj Gori u isto vreme, iako je on iz Crne Gore, i moj tata je u Crnoj Gori, ja sam otišla kod tate da ga posetim i svi su povezali da sam otišla kod Vladimira. Kada bi me on pozvao rekla bih mu: "Ako mi bude trebalo nešto, ja ću da ti se javim". Nismo mi sada neki bliski prijatelji da ja moram da idem kod njega - zaključila je Sara.

Ceo razgovor sa Sarom pogledajte u vidue na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meiht

    1. jul 2019 | 11:58

    A kako si ti svoje silikone priustila, jel neko to pita?

  • Net

    1. jul 2019 | 11:57

    Kako lako isproziva i sutnu, devojku koju je nazivala jedinom drugaricom, Sanju. Podmuklo dno. A Mina je odjednom okej, nisi vise ljuta na nju. Uzas devojko.

  • Cure

    1. jul 2019 | 11:43

    Pa naravno ti si postena kao i sve ostale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA