"Nisam ni videla da je na sceni, loše vidim na daljinu": Luna o Slobinom nastupu u finalu Zadruge 2

- Nije me zanimalo, lagala bih te kada bih ti rekla nešto drugo - rekla Luna

  • 28
Luna Đogani, Sloba Radanović Printskrin: TV Pink

Luna Đogani još jednom je ispričala da je prebolela svog bivšeg dečka, pevača Slobu Radanovića. Blogerka se osvrnula na njegov nastup u finalu "Zadruge 2" i istakla da ga na prvi pogled njie ni primetila.

- Nisam ni videla da je na sceni, ja loše vidim na daljinu. Videla sam crnu košulju, i posle sam shvatila da je to on. Ta pesma je obeležila ''Zadrugu 2'', svi smo je pevali, u poslednje vreme mi je dosadila. Pogledala sam i nisam ga čisto videla. Nije me zanimalo, lagala bih te kada bih ti rekla nešto drugo. Zadruga je njegov uspeh i drago mi je što je uspeo sve to da odradi kako treba. Ipak nisam bila oduševljena nešto preterano, niti je ružno, niti lepo. To je bilo lepo, pa prošlo. Vreme je prošlo i bila sam sa Markom. Nisam sigurno mogla da budem sa njim ako nisam prebolela bivšeg. Sve želim najbolje. Jednostavno nemam emociju da je bio moj dečko, prebolela sam ga - rekla je Luna.

Pogledajte šta još rekla Luna o Slobi:

VIDEO: Luna videla Slobu na finalu, nije joj bilo dobro!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boka

    8. jul 2019 | 14:40

    Ona i ne vidi Slobodana njoj je u ocima ,,rajko,,!!

  • Saša

    8. jul 2019 | 12:53

    Zbog prostakluka ove devojke sinoć nisam gledao pink,, izjavi osoba koju reklamirate u javnost da je slepa jer ne vidi na daljinu, strašno,, umesto para zašto joj niste kupili knjige da se malo obrazuje, a inteligenciju,,, niko joj ne može uvećati.. Da li je moguće da reklamirate kraljicu wc-a umišljenu devojku jakog bubuljićavog lica i veštačke kose, sićušnih ženskih atributa, pa kome je ona idol osim romima, što jeste, jeste..

  • Teta Rada

    8. jul 2019 | 14:28

    Laže, laže, i laže. Velike ljubavi se ne mogu preboleti godinama. Posle takve ljubavi svako normalan mora duuugo da se oporavlja i da zrelo sabere i oduzme emocije. Ona se posle nekoliko dana tešila u naručju Gastoza. Čim je pristala da uđe u taj prostor u kom se sve dešavalo jasno je da je ta ljubav bila šuplja priča. Ili ona definitivno nije normalna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA