Željko Mitrović uručio statuu pobednici Luni Đogani, pa progovorio o Zadruzi 3 (FOTO) (VIDEO)

- Želim da se zahvalim svojim ljudima, mojoj porodici, mojim prijateljima, koji su od mene napravili potpuno drugu osobu - rekla je Luna

  • 47
Željko Mitrović, Luna Đogani Foto: Nikola Tomiž

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink", prekinuo je nastup pevačice Maje Berović na žurki, kako bi uručio statuu Luni Đogani, koja je pobedila u "Zadruzi 2". Mitrović je u svom izlaganju pomenuo i planove za treći serijal rijalitija.

- Pripala mi je čast da titulu pobednika ''Zadruge 2'' predam ja. I pored toga što ja nisam Veliki šef, ja sam samo deo tima. Rekao bih da je moja supruga veći deo. Mnogo sam srećan jer smo sa ''Zadrugom 2'' oborili sve rekorde. 4.200.000 gledalaca je bilo uz nas. ''Zadruga 3'' će imati više lepog vremena i zbog toga ćemo je prebaciti iznad i ispod vode. Pored ove divne zgrade koja je dobila naziv po imenu moje majke Milenije, otvorićemo dva velika studija, jedno će biti Šeksiporovo pozorište, a drugo sportska hala u kojoj će se zadrugari takmičiti. U svakom slučaju, želim da se lepo provedete večeras i da ostanemo što duže - rekao je Željko Mitrović i dodao:

Zadruga Žurka Maja Berović, Željko Mitrović Luna Đogani Foto: Nikola Tomić

- A sad Luna! Luna, čestitam ti pre svega pobedu. Želim da ti od srca predam ovu titulu i neka ti je sa srećom - rekao je vlasnik televizije "Pink".

Zadruga Žurka Luna Đogani, Željko Mitrović Foto: Nikola Tomić

- Želim da se zahvalim svojim ljudima, mojoj porodici, mojim prijateljima, koji su od mene napravili potpuno drugu osobu - rekla je Luna.

Zadruga Žurka Luna Đogani Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Luni uručena statua pobednika Zadruge 2:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ada

    9. jul 2019 | 16:24

    Setimo se kako se Zeljko Mitrovic OCINSKI ponasao prosle god. prema Kristini Kockar na dodeli nagrade gde ju je mozda tridesetak puta poljubio u kosu. Cak je vise vremena posvetio i Slobi koji je bio na 4. mestu - nego sad Luni. Ne kazem da Lunu nije ispostovao ali Kiju je mnogo vise ispostovao i to je bas primetno bilo. Mozda zato sto je bila velika razlika u procentima izmedju Kije i Lune.

  • Opusteno

    9. jul 2019 | 06:24

    Nadamse daje necemo gledat u zadtgi 3

  • oo

    9. jul 2019 | 07:59

    A gde je cuvena stolica da "kraljica" sedne na svoj tron, preko koje je i zasluzila "pobedu"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA