≫ 

Stanija otkrila zašto ju je mama žestoko iskritikovala i priznala da li se čula sa Tomovićem (VIDEO)

- Porodica je zadovljna, najzadovoljniji su ovim mojim učešćem u rijalitiju - rekla je Stanija za Telegraf

  • 11

Stanija Dobrojević  trećeplasirana je u Zadruzi 2, a tokom sinoć održane žurke povodom završetka rijalitija otkrila nam je da je sa majkom Slavicom imala ozbiljan razgovor kod kuće i da ju je žestoko iskritikovala.

- Porodica je zadovoljna, najzadovoljniji su ovim mojim učešćem u rijalitiju. Majka me je naribala kod kuće, vezano za psovke, pitala me je: "Zar je moguće da devojka koja je obrazovana, koja treba da je dama, koristi takav rečnik?", ja joj kažem: "Moram, mama" i onda smo se tu prepirale. Ništa mi više nije zamerila, osim toga - rekla nam je Stanija.

Zadruga Žurka Stanija sa dečkom Markom Markovićem/ Foto: Nikola Tomić

Slavica je upoznala Stanijinog dečka Marka Markovića, a za zeta ima samo reči hvale.

- Upoznala je zeta, rekla je da je lep dečko, kulturan, fin. E, sad, da li smo jedno za drugo, pokazaće vreme - objasnila je Stanija, koja je u drugoj sezoni Zadruge zauzela visoko treće mesto.

Na pomen bivšeg dečka Vladimira Tomovića, Stanija je ostala bez reči, a na pitanje da li se čula sa njim samo je odmahivala glavom. Kako izgleda, Stanija se ne kaje zbog veze sa Vladimirom, pa ništa iz Zadruge ne bi volela da izbriše kao da se nije ni dogodilo.

Zadruga Žurka Stanija Dobrojević/ Foto: Nikola Tomić

- Ne bih ništa izbrisala, i te svađe...to je sastavni deo rijalitija, gde smo besni, svađamo se, sve je to normalno u zatvorenom prostoru. Htela sam da budem solo, ali to bilo jače od mene - rekla je Stanija.

Kompletan razogor sa Stanijom pogledajte u videu na početku teksta.

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. jul 2019 | 13:42

    Mama joj je prezadovoljna? Pokazala sve najgore osobine koje jedna žena može imati. Osim što je pokazala sve što se tela tiče. Bezobrazna, pokvarena, zavidna, pakosna, zla, iskompleksirana, ljubomorna, narcisoidna, lenja, nevaspitana, ulicarski rečnik, neobrazovana (9x7 je 24, Engleska je u Africi..). Pijana na svakoj žurci do te mere da povraća. 2 puta snimljen seks sa klincem za 10 dana veze. Zlo od žene. Svaka čast ako je mama zadovoljna, ja bih se stidela da je moja ćerka ovakva. Fuj!

  • Ja

    9. jul 2019 | 10:34

    Sto se tice Tomovica bilo pa proslo ,video cvek skim ima posla.

  • Taša

    9. jul 2019 | 10:31

    Ne mogu ona i Vladimir zajedno jer si slicni. Niti on nju moze da menja niti ona njega.Previse je Vladimir dominantan za Staniju, bila bi u njegovoj senci. A ovaj mlad a tupav ,spreman za oblikovanje i slusanje. Ipak je on njen fan ,jos dok je bio klinac imao njenu sliku ne ekranu telefona. Zamisli koji je to uspeh za Staniju da se smuvas sa svojim fanom, a o njemu da ne pricam.Mastao je o njoj jos od malih nogu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA