Maja gole guze došla na žurku i poručila: "Otvoriću mlekaru u kojoj će Marko biti zaposlen" (VIDEO)

- Bio je sa mnom, posle je to iskoristio i to je baš jadno za jednog muškarca. Smatram da to ne priliči dečku od 35 godina, jer sam ja u tome bila iskrena - rekla je Maja, koja je osvojila 5. mesto u Zadruzi 2

  • 34

Maja Marinković za mnoge je u Zadruzi 2 veliko iznenađenje, budući da je stigla do samog finala i iz rijalitija izašla kao petoplasirana, a mnogi su joj, pa i sama ona, predviđali daleko lošiji plasman.

Maja je za Telegraf istakla kako je sve najbolje doživela nakon Zadruge, te da je zadovoljna reakcijama publike i da joj ružnu reč niko nije uputio. Po izlasku iz rijalitija sačekao ju je otac, a sinoć je na žurku došla možda i u najprovokatnijem izdanju do sada, što možete videti i na priloženim fotografijama.

Maja Marinković, Zadruga, žurka Maja Marinković/Foto: Nikola Tomić

Zbog onoga što se desilo u Zadruzi, kada je bacila šerpu punu mleka na Marka Miljkovića i zalila ga, Maja se našalila kako će otvoriti mlekaru.

- Mislim da ću otvoriti mlekaru u kojoj će biti zaposlen Marko Miljković - izjavila je Maja, koja za Marka ni posle rijalitija nema reči hvale i kaže da joj je on najveće razočarenje.

Maja Marinković, Zadruga, žurka Maja Marinković/Foto: Nikola Tomić

- Mi smo otpočeli to neko dopisivanje još u tom spoljnom svetu, dopao mi se i zaljubila sam se u njega. Bio je sa mnom, posle je to iskoristio i to je baš jadno za jednog muškarca. Smatram da to ne priliči dečku od 35 godina, jer sam ja u tome bila iskrena. Ali svako govori o sebi, želim mu sve najbolje i da uživa u svojih pet minuta - rekla je Maja.

Razgovor sa Majom pogledajte u videu na početku teksta.

Maja Marinković, Zadruga, žurka Maja Marinković/Foto: Nikola Tomić

(M. Pantić, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 26

    10. jul 2019 | 13:51

    Mene se otac odrekao, ostavio sa 14 godina, zbog druge zene tj macehe, a ovom cerka na oci seta gole guzice i sise. J te zivote...

  • Veki

    10. jul 2019 | 10:26

    Marko će da je muze u mlekari.

  • 🐤

    10. jul 2019 | 12:23

    Kad nemaju sta drugo da pokazu onda to rade na ovaj nacin da privuku paznju.Mora da je Taki ponosan na ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA