Svaki put gledaš u moje grudi! Svađa Maje i Marka koja je Amidžića i Lunu izbacila iz takta (VIDEO)

- Sad si drugi zbog Lune, toga si svestan. Bar poštuj te ljude koji su te prihvatili takvog kakav jesi i pričaj istinu - poručila je Maja Miljkoviću u emisiji

  • 47
Amidži šou - Žestoka svađa Maje i Marka Printskin: Youtube/Zadruga Official

Maja Marinković i Marko Miljković sinoć su se tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" žestoko posvađali, na iznenađenje i voditelja Ognjena Amidžića i publike u studiju, ali i pobednice Zadruge 2, Lune Đogani.

Sve je počelo kada je Ognjen pustio klip sa Zadrugovizije, na kojem Marko, prema Majinim rečima, nije skidao pogled sa njenih grudi.

- Tada je bio sa Lunom u vezi, a gledao u moje grudi. Zato sam to i rekla - smejala se Maja, a Marko je burno reagovao govoreći joj da ne može da tvrdi takve stvari, posle čega je Luna je prokomentarisala kiselo: "Je l' mogu ja kući?".

Luna, Marko, Maja Maja Marinković/ Printskrin: TV Pink

- Marko, nemoj da se foliraš sada. Ja stojim iza svih svojih reči - poručila je Maja Miljkoviću, sa kojim je bila kratko u vezi pre rijalitija, a tokom istog su se non-stop svađali.

- Ličnu higijenu moraš malo da središ... Je l' lažem i za to? - odgovorio joj je Marko, koji je u jednom momentu otkrio da "škoda" koju je osvojio ide na prodaju.

- Ti si mnogo ispod mene, a ja se nekad spustim na tvoj nivo.

- Sad si drugi zbog Lune, toga si svestan. Bar poštuj te ljude koji su te prihvatili takvog kakav jesi i pričaj istinu - rekla mu je.

Luna, Marko, Maja Marko Miljković/ Printskrin: TV Pink

- I ti si zbog šerpe na petom mestu, pa šta hoćeš? Poklonio sam ti šerpu, poklonio sam ti auto... Kakve veze imaš s Lunom? Opet gađaš na Lunu preko mene, a to je malo bezveze, jer smo raskinuli - rekao je Marko, nakon čega je Ognjen, kako bi ih smirio, rekao: "Okej, ja sam samo pustio snimak...", zbog čega je usledio aplauz.

- Budi siguran da ćeš biti doveden u red, više nismo u Zadruzi - nastavljala je Maja.

- Ti si jedna džukelica. Opameti se, devojko, ovo je zabavna emisija, mene ne pogađaju tvoje pretnje. Nemoj da si glupačica, izvinjavam se što vređam žene - odbrusio joj je Marko.

Luna, Marko, Maja Luna Đogani/ Printskrin: TV Pink

- Smiri se. Kad imaš devojku koju navodno voliš, a koja ti ne služi da bi došao do nekog plasmana, ne gledaš u grudi drugim devojkama. Kad se napiješ, svaki put gledaš u mene onako strastveno - Maja.

- Ti to možda sanjaš. Možda sanjaš Mrka Miljkovića i njegove strasti, zato što niti možeš da ih vidiš niti osetiš - rekao je Marko, a onda ih je Ognjen uspešno prekinuo.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    10. jul 2019 | 13:35

    Ljubavnica poBEDNICA, zenomrzac i klosar drugo mesto! Stidi se SRBIJO! Ovakav polusvet je Vip u Srbiji a pametan bezi iz iste!

  • LUNA POBEDNCA

    10. jul 2019 | 13:22

    LUNA je kao LJUBAVNICA pobedla sa 30%, mozete zamislt koliko % bi imala da bi bila jadna prevarena zena - 100%? A u vezi Maje - ne treba tugovati sto je "odbacena", ne trebaju joj vec skoro opsesivna ponavljanja kako je Marko gledao....imat ce ona itekako puno muskaraca u zivotu - neka to shvati kao igru - i ona je dobro igrala.

  • nn

    10. jul 2019 | 17:57

    Ova Maja je zaista odvratna devojka . Svojm bezobrazlukom skrece paznju na sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA