Danas ima 22 i bila je među pet finalista Zadruge 2, a ovako je izgledala sa samo 8 godina (FOTO)

Aleksandra je sada odrasla, a mnogi je na slici od pre 14 godina ne bi ni prepoznali

  • 10
Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić u drugom razredu osnovne škole/Foto: Privatna arhiva

Rijaliti učesnica Aleksandra Subotić jedna je od najpoznatijih lica Zadruge 2, a retko kada imate priliku da vidite kako je izgledala u ranom detinjstvu.

Došli smo u posed Aleksandrine fotografije iz drugog razreda osnovne škole, kada je imala svega 8 godina, na kojoj Subotićeva pozira sa svojim prijateljima iz ranih školskih dana.

Današnja rijaliti zvezda koja ima 22 godine, tada slatka klinka, ima zavezana dva repa i blag osmeh na licu, a od nastanka fotografije prošlo je više od deset godina neće.

Zadruga 2, Finale Aleksandra Subotić na finalu Zadruge/Foto: Nikola Tomić

Budući da je sada konstantno našminkana i da je uradila sitne korekcije na licu, Aleksandru mnogi u prvi mah ne prepoznaju, ali kada se zagledate, tu je njen prepoznatljiv pogled. A koliko Aleksandrina ćerka Magdalena liči na svoju majku, procenite na osnovu sledeće fotografije:

Aleksandra Subotić, majka Ljuba Pantović, cerka Zadruga zurka, Aleksandra Subotić sa ćerkom Magdalenom na žurci povodom kraja Zadruge/Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Aleksandra Subotić: Prevarila me je cela Davidova porodica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA