≫ 

Stanija se rasplakala zbog snimka sa Vladimirom koji su joj iznenada pustili uživo u emisiji (VIDEO)

Staniju je rasplako snimak sačinjen od ljubavnih momenata nje i Vladimira Tomovića

  • 10
Stanija Vlada Tomović Printskrin: TV Pink

Stanija Dobrojević je kao trećeplasirana u Zadruzi 2 prethodne noći gostovala u emisiji "Narod pita", gde joj je pušteno nekoliko snimaka sa kompilacijom najlepših ljubavnih momenata nje i Vladimira Tomovića, ali i njihovih svađa.

Dok je išao video sa Stanijinom i Vladimirovom ljubavnom pričom, Stanija nije mogla da izdrži, pa je u jednom momentu i zaplakala.

- Ne želim da gledam ovakve klipove. Žao mij e što ste mi pustili ovo večeras, zato što treba da se ide dalje. Najviše bih volela da ne komentarišem ništa, da se nastavi dalje bez ikakvog objašnjenja - poručila je Stanija.

Stanija Vlada Tomović Stanija se rasplakala dok je gledala ove momente/Printskrin: TV Pink

- On me nije razumeo. On me nije podržao. On nije bio tu za mene sto posto. Moje emocije su bile iskrene, pretpostavljam i njegove. Mislim da bi on sa mnom bio srećan, jer sam znala kako da funkcionišem sa takvim tipom muškarca, ali je on bio iskompleksiran - rekla je Dobrojevićeva.

Stanija Vlada Tomović Stanija u ssuzama nakon snimka/Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Stanija je imala turbulentnu vezu sa Tomovićem do momenta kada je on zbog fizičkog nasilja diskvalifikovan iz rijalitija. Pred kraj Zadruge stupila je u vezu sa Markom Markovićem, sa kojim je ostala i nakon izlaska iz rijalitija.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rule

    11. jul 2019 | 09:55

    Kakvo ponizenje za Marka koji gleda kako mu djevojka pati za bivsim momkom sa kojim je bila u vezi 23 dana. Ima li on svoju familiju da ga posavjetuju da se makne od ove budale.

  • Tz

    11. jul 2019 | 10:27

    Stanija voli jake momke koji znaju udariti sakom o sto i ne razmislja da takvi nece stalno udarati sto nego i nju. Kaze ona zna sa takvim, a Vladu je kurazila na nasilje dizuci mu ego do nebesa. Posebno kad kaze da ce on postrojiti sve momke u Zadruzi.

  • Đina

    11. jul 2019 | 10:56

    Plakala je ona i za Kristijanom, iako je on maltretirao, psihički i po malo fizički... 😲

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA