• 10

Stanija se rasplakala zbog snimka sa Vladimirom koji su joj iznenada pustili uživo u emisiji (VIDEO)

Staniju je rasplako snimak sačinjen od ljubavnih momenata nje i Vladimira Tomovića

  • 10

Stanija Dobrojević je kao trećeplasirana u Zadruzi 2 prethodne noći gostovala u emisiji "Narod pita", gde joj je pušteno nekoliko snimaka sa kompilacijom najlepših ljubavnih momenata nje i Vladimira Tomovića, ali i njihovih svađa.

Dok je išao video sa Stanijinom i Vladimirovom ljubavnom pričom, Stanija nije mogla da izdrži, pa je u jednom momentu i zaplakala.

- Ne želim da gledam ovakve klipove. Žao mij e što ste mi pustili ovo večeras, zato što treba da se ide dalje. Najviše bih volela da ne komentarišem ništa, da se nastavi dalje bez ikakvog objašnjenja - poručila je Stanija.

Stanija Vlada Tomović

Stanija se rasplakala dok je gledala ove momente/Printskrin: TV Pink

- On me nije razumeo. On me nije podržao. On nije bio tu za mene sto posto. Moje emocije su bile iskrene, pretpostavljam i njegove. Mislim da bi on sa mnom bio srećan, jer sam znala kako da funkcionišem sa takvim tipom muškarca, ali je on bio iskompleksiran - rekla je Dobrojevićeva.

Stanija Vlada Tomović

Stanija u ssuzama nakon snimka/Printskrin: TV Pink

Podsetimo, Stanija je imala turbulentnu vezu sa Tomovićem do momenta kada je on zbog fizičkog nasilja diskvalifikovan iz rijalitija. Pred kraj Zadruge stupila je u vezu sa Markom Markovićem, sa kojim je ostala i nakon izlaska iz rijalitija.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • REALNO

    Stanija nije svetica, daleko od tog. Ali ni svesna nije koliku je sreću imala što se otkačila od ovog "bolesnika", jer on je definitivno i dokazano psihijatrijski slučaj. Mislim da bi joj u spoljnom svetu pucali šamari od ovog nasilnika i dešavale mnoge druge neprijatnosti, da joj se ne bi dremalo...

  • Max

    Jao Stanijice!! Idemo jos mako laznih suza. Šmrcšmrc.. a znas zaboravila si da ti decko sedi u publici.. come on now! To nije lepo

  • mrak

    Zadruga 1,2,3,4,5... Pevaj srbijo i kad ti se place...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima