Pevala je i Anastasiji: Luna otkrila ko će joj pevati prateće vokale na prvoj pesmi! (FOTO)

- Gledala sam je u Zadruzi i uživala u njenom glasu i lepoti, a danas je ona prateći vokal u mom prvencu - napisala je oduševljeno Đoganijeva

  • 74
Luna Đogani, Marko Miljković, Zadrugovizija Luna Đogani/ Foto: Nikola Tomić

Pobednica druge sezone Zadruge, Luna Đogani, uskoro će objaviti svoju prvu pesmu na kojoj ovih dana vredno radi, pa najviše vremena provodi u studiju.

Luna je za potrebe snimanja pesme otputovala u Makedoniju, a za pratećeg vokala angažovala je talentovanu Makedonku Antoniu Gigovsku, koju publika pamti kao supefinalistkinju "Pinkovih zvezda - All Stars".

- Gledala sam je u Zadruzi i uživala u njenom glasu i lepoti, a danas je ona prateći vokal u mom prvencu. Hvala ti puno, draga, oduševila si me. Želim ti puno sreće - napisala je Luna i objavila njihovu zajedničku sliku iz studija.

Luna Đogani, Antonia Gigovska Luna Đogani i Antonia Gigovska/Foto: Instagram/luna_djogani

Talentovana tinejdžerka svojevremeno je rasplakala Gocu Tržan pesmom "Polsko cveće", a kada je izvela pesmu Tijane Bogićević "Hajde onda ništa", bilo je jasno da je pred njom velika karijera.

Na Luninoj novoj pesmi, njenom prvencu, radi makedonski producent i kompozitor Darko Dimitrov koji je pisao za velike zvezde, kao što su: Marija Šerifović, Kaliopi, Tijana Dapčević, Emina Jahović, Aleksandra Radović, Anastasija Ražnatović i drugi.

Antonia je pevala prateće vokale za Jelenu Rozgu, Eminu Jahović i Tamaru Todevsku, sa kojom je ove godine bila u Tel Avivu na Evroviziji.

 
 
 
View this post on Instagram
⚡⚡A post shared by Antonia Gigovska (@antoniagigovskaa) on

 
 
 
View this post on Instagram
LOVE YOU.Thank u for making me PROUD and always believe in yourself!!!!❤🥰 #proud #8thplace #macedonia🇲🇰A post shared by Antonia Gigovska (@antoniagigovskaa) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Antonia Gigovska (@antoniagigovskaa) on

Reči Lunine prve dve pesme, koje su dospele u javnost, pročitajte klikom na sledeći naslov: Procurile dve Lunine pesme: Ovo su tekstovi zbog kojih bruji internet! (FOTO).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    12. jul 2019 | 11:32

    Luna tražila da pesma bude kao Anastazijina i da prateći vokali budu isti.

  • EL...

    11. jul 2019 | 17:36

    Zašto joj anabela nje prateći vokal ? 🤣😂

  • cAR7

    11. jul 2019 | 16:46

    Bolje da je otisla u brus da spremi zimnicu nego sto se glupira odje!!!! Ako bude nastupala negde, tapsace samo konobari :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA