Spajali su ga Kijom, Lunom i Anom, važi za frajera, a sada ulazi u Zadrugu 3 (FOTO)

Njegovo učešće sigurno će privući pažnju

  • 13
Ana Korac, Kija Kockar, Luna Đogani Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

Već mesecina unazad priča se ko će biti učesnici "Zadruge 3", a jedno ime za koje se priča da će biti deo "Pinkovog" rijalitija izazvalo je veliku pažnju. Naime, kako piše Pink.rs, novi takmičar ovog šoua biće ni manje ni više nego Stefan Karić.

Naime, ovaj momak je ranije bio povezivan sa nekadašnjim zvezdama "Zadruge", Kijom Kockar, Anom Korać i Lunom Đogani. Kako bismo proverili ovu informaciju, pozvali smo Stefana Karića, koji nam je potvrdio da će biti deo trećeg serijala "Pinkovog" rijalitija.

- Tačno je - rekao je Stefan za Telegraf.rs.

stefan karic i kija kockar Kija Kockar i Stefan Karić Foto: Instagram

Podsetimo, u drugom izdanju "Zadruge" pobedila je Luna Đogani.

VIDEO: Luna pobednica Zadruge 2: Moja ljubav nije bila jaka, ali pobeda jeste!

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    15. jul 2019 | 23:02

    Da li ovaj miljkovic gleda sa kim je ova djoganci sve bila , pored ovih nabrojanih, I ovoj je ovaj jedan od mnogiiiiih . Decko je i pored svojih godina slep kod ociju , a bio I sa bukvom , bas lepo . Gledaj majku , ne biraj cerku !

  • Crni

    15. jul 2019 | 19:02

    Koga boli ona stvar što još jedan u nizu snobova preko takvih devojaka želi popularnost . Mesto da uživa u anonimnosti,nadje neku normalnu,finu,vaspitanu, školovanu devojku i da uživa u parama koje svi znamo da ima on u neku ruku hoće sam sebi da se usere u život. Kako neki ljudi ne znaju da uživaju u životu. NO-COMENT!!!

  • Haha

    15. jul 2019 | 23:11

    Ajao a Kijevci na aparatima. Znaju da ce i on kad tad da prizna sta se desavalo izmedju njega i Kije pa ce i njega morati da pljuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA