≫ 

"Marko nije pravi izbor za nju": Zorica Marković posle svih svađa otkrila šta stvarno misli o Luni

- Šta će od toga da bude, ja stvarno ne znam - izjavila je pevačica

  • 35
Zorica Marković, Luna Đogani, Marko Miljković Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić, ATA Images

Zorica Marković i Luna Đogani nisu se slagale tokom boravka u Zadruzi 2, međutim, izgleda da je lošim odnosima došao kraj nakon izlaska iz rijalitija.

Pevačica nije podržavala Luninu vezu sa Markom, kao ni vezu sa Slobom Radanovićem u prvoj sezoni Zadruge, ali joj je često davala iskrene savete, međutim, i dalje ostaje pri stavu da Miljković nije pravi izbor za Đoganijevu.

- Kad nije bila dobra, nisam je podržavala. Ja najviše volim Lunu kada je jaka i samostalna. Meni se njen izbor nije svideo, ja sam u svakom trenutku bila tu i govorila joj šta mi smeta. Kao i prošle godine, kada smo se bespotrebno svađale - rekla je Zorica, pa prokomentarisala Luninu i Markovu vezu.

Zorica Marković Zorica Marković/Printskrin: TV Pink

- Smatram da on nije njen pravi izbor, ali opet ko sam ja da mislim o tome? Šta će od toga da bude, ja stvarno ne znam. Meni je neločigno da pred finale raskinu, ali ako oni misle da tako treba, onda neka tako i rade. Čovek kad se zaljubi, prašta sve - izjavila je Zorica.

- Njeni roditelji su videli koliko je grešila i palo je mnogo uvreda između nas i napolju. Ali mislim da će joj oni dati najbolji savet, jer ipak su oni brend Đogani i oni najbolje znaju šta i kako treba da uradi - zaključila je bivša učesnica Zadruge.

Luna Đogani, Marko Miljković, Port Luna i Marko/Foto: ATA Images

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dovla

    20. jul 2019 | 13:07

    Pa svi koji su upoznali Lunu cak i ako su u pocetku bili u losim odnosima koliko toliko su promenili misljenje i shvatili da ona uopste nije toliko losa. Evo jedini ko nije je Savka Gazivoda. A sa druge strane da pomenem Kiju da ko god da je bio uz njenu stranu i za kratko vreme postao dobar sa njom za jos krace vreme se posvadjao sa njom i promenio misljenje o njoj. Za sve to postoji razlog ljudi. Oni te ljude znaju licno a vi preko tv ekrana.

  • 4️⃣3️⃣2️⃣

    20. jul 2019 | 16:42

    Kako može Tupson bez Glupsona??? Njih baš jesu jedno za drugo. Bilo bi šteta da upropaste neku dobru devojku i dobrog mladića.

  • Trv

    20. jul 2019 | 14:04

    Niko ni za koga ne zna kako ce zavrsiti.Ljudi se posle 40 godina zajednice rastavljaju a mladji da ne pisem.Zorica da je znala za sebe bi izabrala normalan brak a ne se razvodila kao i mnogi drugi tako da ostavite devojku na miru.Nisam za Lunu niti za bilo koju drugu iz ove sezone ali davati prognoze suludo je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA