"Uhodio me je, govorio mi je da sam prostitutka": Dragana iznela tvrdnje o braku sa Sinišom

Bivša zadrugarka je otvorila dušu u emisiji "Narod pita"

  • 34
Dragana Mitar Printskrin: TV Pink

Dragana Mitar, kao što je poznato, bori se za starateljstvo nad svojim sinom Jovanom, a u emisiji "Narod pita" iznela je tvrdnje o svom braku sa bivšim suprugom Sinišom Dragutinovićem. Kako bivša zadrugarka tvrdi, bilo joj je teško.

- Mi smo bili zajedno sedam godina. Tokom zabavljanja bila je jedna scena kada mi je on bacio telefon i kada me je gurnuo. Tada sam prvi put videla njegovu agresiju. Mislim da iz te bolesne ljubavi proizilazi taj revolt i bes. Moja trudnoća nije bila nimalo lepa ni prijatna. Mi se jesmo voleli i želeli smo to dete. Zaista je to bilo dete ljubavi. U trećem mesecu trudnoće sačekale su me poruke zbog kojih sam bila van sebe. Slušala sam osam minuta kako on priča da ima planove sa nekom devojkom, a meni on pritom priča da je na nekom sastanku. Kada sam ostala trudna ja sam njega pitala da li on želi da ja rodim dete. On mi je tada rekao: "Ja sam saglasan šta god da ti uradiš". Ja nisam htela da se očistim, želela sam da rodim dete. Slagao me je da vodi decu iz prvog braka na more. Ja sam svoju trudnoću provodila sama, sa svojim drugaricama. Ja ne znam da li se on mene tada stideo. Kada sam saznala da je bio na moru, toliko sam bila potresena, bila sam i kod lekara, kada mi je savetovano da mirujem. U devetom mesecu, kada sam ja morala da se porodim, on je morao da ide sa svojim poslovnim partnerom. Tako da su mene iz bolnice izveli moji roditelji i njegova majka - tvrdi Dragana, a nešto kasnije dodala:

- Nikad nisam mogla pored njega da se istaknem, uvek je bilo da on sve zna, da sam ja debil i da nije za mene. Ja sam njegov proizvod, nikad nisam mogla poslovno da se isktanem. Ispada da sam ja sa sela i da sam tetrapak nekog soka i misli da može da upravlja mojim mozgom. Za mene je to podvojena ličnosti, odličan manipulator, u stanju je da te ubedi da to uopšte nije tako. Meni je govorio da sam glupa, da sam ku*va, da sam prostituka. Imala sam osećaj da šta god nešto da započenm, njega uhvati napad panike da ću nešto raditi, ovako je imao kontrolu nada mnom. I danas to radi, tu kontrolu, to maltretiranje, ispoljava bes i ljubomoru. On je mene uhodio i dok sam bila devojka, u stanju je da pored mene bude non-stop, a ovamo me vređa - rekla je Dragana.

VIDEO: Dragana u suzama, bori se za dete, Siniša od nje traži alimentaciju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • On

    23. jul 2019 | 01:11

    Ko je terao da pravi dete sa oženjenim čovekom i da mu rasturi brak ???? Dok je bilo luksuza, bančenja i varanja sa obe strane i torte sa BMW- om, bilo je ok i sama je govorila da je to moderan brak, a sada kada je "zavrnuta slavina", pravi od sebe jadnicu pred narodom uz pomoć kog drugog nego "stručnjaka" za bračne, vanbračne i sve druge odnose, Lepog Li Miće, vojvode od Kneza Mihajla ! Govorio joj je kako je ona u pravu jer je rekla istinu !!!??? Kakvo pravo, kakvu istinu, Ružni Mićo ??? Ubica ubije čoveka i prizna ubistvo i on je u pravu jer je rekao istinu ????? Izgleda da je zimus ona hladna voda iz bazena uticala na mozak dotičnog, a Dragani želim više pameti i dostojanstva !

  • Sofija

    23. jul 2019 | 02:23

    Ne pidrzavam Sinisu tj. Nikog Oboje mutne vode. JSto ga ne ostavi, prvo ga ispljuvala u z2, onda mmoj Sinisa smeker, on je ovo, on je ono, Zena, majka, cuvaju mi roditelji sina, ja idem na splavove, privodim se malo se svadjam sa muzem itd. Dali te nikad majka pitala Dragana gde se smucas, sta je ovo, ostavis ga , cist obraz.ali toga danas nema. Jos u braku i imam decka. Roditelji razgovarate li vi sa svojim decom, pa major imali i 40 godina, dok cuvate unuce gde ra majka ide. A Sinisa je pisebna prica. Ispljuva ona njega on je ljubi, podrzava. Sad se pljuje. Bolesno drustvo. Zdravo porodice su stub drzave Srbijo.

  • Aca

    23. jul 2019 | 02:45

    Do juče beše DOBAR???!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA