≫ 

Sloba ima još bezobrazniju sliku sa devojkom: Veš se jedva vidi, a poza govori više od reči! (FOTO)

Pevač je otišao korak dalje...

  • 71
Zadruga 2019 Finale

Foto: Nikola Tomić

Slobodan Radanović nastavlja da niže provokativne fotografije sa svojom novom devojkom, iako još uvek ne želi da otkrije njen identitet. 

Iako je i do sada obajvljivao provokativne slike iz kreveta, ovaj put je otišao korak dalje, a s obzirom na momenat prikazan na slici koju je objavio na Instagramu, mnogi misle da je u pitanju trenutak nakon seksa.

Sloba i njegova lepša polovina su veoma prisni u krevetu, a pevač je zagrlio seksi crnku i uz sliku stavio i detelinu sa četiri lista - kao znak sreće.

Slobodan Radanović, devojka

Nova provokativna slika Slobe Radanovića/Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Na prvi pogled svi su se zapitali da li Sloba ima donji veš, a ukoliko se zagledate videćete da se sa desne strane ispod laptopa "kriju" crne bokserice.

Da li će svoje fanove, ali i one druge, još dugo držati u neizvesnosti oko izgleda nove devojke, ostaje da vidimo.

- Ona izvlači ono najbolje iz mene, čini me boljim i razume me. Kad bude došlo vreme, svi ćete saznati ko je to - izjavio je nedavno pevač u emisiji "Premijera".

VIDEO: Luna Đogani otvoreno o odnosu sa Slobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    23. jul 2019 | 21:52

    Smesni su hejteri koji kazu da Slobe nigde nema a decko ima najvise nastupa na balkanu... Slobo bravo u inat kaci slike svaki dan haha kralj

  • interkom

    23. jul 2019 | 21:32

    Ovdje je problem sto je djevojci skrivena glava, pa se dobije osjecaj da ga zadovoljava, umjesto da je prikazao njeno lice, okrenuo je s druge strane i sve bi bilo top. Cak i ovako oskudno odjeveni slika bi grmila. A sto se tice Kije i Lune, iskulirajte malo, niti je svalerisanje s Lunom bitno samo zadni mjesec, a ni veza, brak s Kijom onih 9 mjeseci u zadruzi. Njemu je Luna svaku zurku unistila, ono ziv covjek ne bi izdrzo sto je on tamo. Na stranu sto je ruzan raskid bio, ali globalno kroz vezu je dosta bio bolji prema Luni vec ona prema njemu. S Kijom nekako preslikano, ocajan nacin na koji je sve zavrsio, ali budimo realni valja istrpiti sve Kijine bubice, sto opet ne opravdava prevaru, medjutim, problem je sto je i Kija itekako varala, i prije zadruge i u zadruzi i nakon zadruge. Kao i on uostalom. Samo treba realno gledati na stvari.

  • Sara

    24. jul 2019 | 10:00

    Kija se toliko trudila da od sirovine napravi čoveka, ali džaba, sad je restartovan sa ovom lujkom je sve OK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA